Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Plynoinstalační práce kúrenárske práce rekonštrukcia - bytové jadrá - kúpeľne rekonštrukcia - kúpeľne vodoinštalačné práce

Výroba - zrubové stavby Dřevosochařská výroba - betlehemy - drevené sochy - figúrky - bábky

Projekčná kancelária - spracovanie projektov silnoprúdovej elektroinštalácie.

Pokládka, renovácie, leštenie: - parkety, parket

Výroba - pergoly - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok vstavané skrine, spálne, detské izby - bytové doplnky - drevené podlahy - terasy - drevené dvere - drevené schodiská

Stavebná činnosť: - zatepľovacie systémy - sadrokartóny - pokládka obkladov a dlažieb a ďalšie.

Elektromontáže, elektroinštalácie: -slaboproud, silnoprúd -domovní prípojky -domovní telefóny a videotelefóny -bytová jadra -Priemyselné inštalácia -elektro revízie. Montáže, opravy: -hromosvody.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávka, montáž: - podlahových krytín: - interiérové dvere a obložkové zárubne - samonosná schodisko - keramické obklady a dlažby - lepidlá, nivelačné a škárovacej hmoty - stavebnej chémie.

Stolařství. práca: -stolařské. Výroba: -nábytok (nábytku) -okna -Dvere interiérové, vnútorné, vonkajšie.

Výroba nábytku: - bytový nábytok - obývacie izby - detské izby - kuchyne - dvere - kúpeľňový nábytok.

Trezorová technika. Výroba, predaj, servis: -trezory (skriňové, na zamurovanie) -depozitní schránky -mříže, vráta, rolety -neprůstřelné steny, dvere, prepážky. práca: -zámečnické.

Autolakovňa, lakovanie: - osobné a úžitkové vozidlá - motorky, bicykle. Ručné umývanie áut: - čistenie interiérov.

Projekcia, montáž, údržba a servis v oblasti: - elektroinštalácie, revízia - elektronická zabezpečovacia signalizácia - EZS - elektronická požiarna signalizácia - EPS - priemyselná televízia, monitorovacie systémy - prístupové, dochádzkové a kontrolné systémy - interkomy a videokomy - rozhlasovej ústredne a systémy ozvučenie - ...

Vykonávame montáže, servis a predaj tepelnej a regulačnej techniky, vykurovacích systémov, plynovodov, vrátane projektovania a revízie. Pre južnú Moravu sme autorizovaný servis tepelných čerpadiel a kotlov firmy Vailant. Vždy radi poradíme a hľadáme to najlepšie riešenie Vášho problému, snažíme sa optimálne zladiť Vaše finančné možnosti s čo ...

Inteligentné riešenia vykurovania, komletné systém s nadštandartné zárukou od jednej spoločnosti. Predaj a dovoz chladených jedál.

Stavebná spoločnosť. Výstavba na kľúč. Rekonštrukcia nehnuteľností. Realitné a investičná spoločnosť. Nákup, predaj: - stavebné pozemky - rodinných domov - firemných objektov. Ocenenie nehnuteľností a právny servis.

Architektonické návrhy a realizácie interiérov: - predajné interiéry - bankové priestory - administratívne interiéry - atypické interiéry - veľtržné expozície. Návrhy, konštrukcia a výroba: - systémy pre zariadenie predajní - výroba atypického nábytku - prezentačné systémy - hliníkové priečky a fasády - hliníkové okná a ...

služby: - architekt - stavebný inžinier - mostné a stavebné konštruktér

Priemyselné podlahy: - betónové priemyselné podlahy - cementové potery strojne hladené - samonivelačné potery / anhydrit / - vonkajšie betónové plochy - podkladovej betónovej dosky - hydroizolácia - rezanie betónových a asfaltových plôch.

Vykonávame kvalitné betónové podlahy strojne hladené s polyuretánovým vláknom, pre váš dom, byt, terasu či garáž. Pre podlahy s podlahovým vykurovaním pridávame prímes určenú pre podlahové vykurovanie. Vopred sa veľmi tešíme na stretnutie s novým a spokojným zákazníkom.

Zaisťujeme revízie tlakových nádob, revízie plynových zariadení, revízie zdvíhacích zariadení a revízie viazacích prostriedkov.

Špecializujeme sa na online predaj profesionálneho náradia Milwaukee. V našej ponuke nájdete akumulátorové náradie, elektrické náradie, ručné náradie, všetko príslušenstvo vrátane doplnkov.

Špecializujem sa na maľovanie izieb, kancelárií a hál v Prahe a okolí do 40km. som vybavený aj striekacou technikou, vďaka ktorej som schopný realizovať nástrekové maľovanie v špičkovej kvalite za rozumnú cenu.