Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca, služba. Výškové práce: -pomocou horolezeckej techniky -náter oceľových konštrukcií -náter fasády demontáž balkónov. Rizikové práce: -pokryvačské práce -mytí okien -montáž všetkých klampiarskych prvkov plechové strechy, odkvapov, žľabov, rín -montáž polykarbonátových striech a opláštenia hál. Výrub stromov: -v zástavbe na ...

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, predaj, poradenstvo, konzultácie, demontáž, montáž, murárske zapravenie, likvidácia, rozvoz: -specializace na zimné záhrady -Plastové okná a dvere v rôznych farebných odtieňoch -štandardné 5-tikomorový systém Deceuninck ZENDOW -zimní záhrady -Posuvné dvere LEVACOR, TECNOCOR (Vnútorné i ...

Vodoinštalácie, inštalatér, kanalizácie, nové kúpeľne, sprchové kúty. Úprava vody.

Spoločnosť MODULBAU CZ s.r.o. sa špecializuje na výstavbu modulových domov Blockhouses a individuálnych drevostavieb v Českej republike i zahraničí. V rámci služieb realizuje konštrukcia a opláštenie domov, pultovej strechy (krytiny), PVC okná, elektroinštalačné a vodoinštalačné práce. Tiež sa zameriava na dodávku a montáž klimatizácií ...

Prevádzkujeme obchod s drevenými doskami, kobercami a záhradným nábytkom.

Stolárstvo, podlahárstvo. Murárske práce.

práca: -malířské a sklenárske -dekorování interiérov a exteriérov -špeciálny maliarske dekoračné techniky: -imitace štukatérskych výzdob -imitace mramorov, granitov ... -imitace keramických obkladov -imitace driev. Návrhy na PC.

Murárstvo. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekoratívne omietky. Montáže sadrokartónu.

služby: -filtrace, regenerácia, úpravy vody. Chemické čistenie: -usazeniny, vodný kameň: -ústřední kúrenie -vodovody -klimatizácia. Výroba, predaj: filtračný regenerátory cirkulačných kvapalín a odpadových vôd.

inštalácia - termostatické regulačné ventily Plynoinstalatérské práce kúrenárske práce montáž - solárne ohrevy TUV - podlahové vykurovanie - kotly - radiátoryinstalace - termostatické regulačné ventily - bojlery - čerpadlá - vane - batérie - wc - ...

činnosť: - stavba a opravy lodí a sekcií - zváračské a zámočnícke práce.

služby: - architektúra a projektová príprava vo výstavbe - urbanizmus - inžinierska činnosť - realitná činnosť - investičnú činnosť - realizácia a vykonávanie stavieb.

Výstavba, realizácia: - zrubové domy - zruby - zrubové stavby, drevenice.

Návrhy, realizácia - interiéryprostorové vizualizácie 3D Projektová a poradenská činnosť rekonštrukcia - kúpeľne

Výroba, výstavba: -montované objekty -Priemyselné stavby -projekční služby.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Obráběčství. Kovoobrábanie. CNC výroba: - obrábanie - frézovanie - brúsenie - obrážanie. Výroba: - jednoúčelových strojov a zariadení.

Práca, remeslo: - zámočník, zámočníctvo - čalúnnik, čalúnnictvo

činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia.

činnosť: - výroba a montáž svetelných i nesvetelných reklám - revízie prenosného náradia, spotrebičov, strojov a rozvádzačov - elektroinštalačné práce - osvedčenie o revíznej činnosti vyhradených elektrických zariadení v rozsahu - E4 / A.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - okná, dvere. Tesárske práce.

Firma vykonáva kompletné realizácie striech. Jedná sa o montáž striech pre novostavby, rekonštrukcie a drobné opravy starších strešných krytín. Predáva laty, odkvapy, fólie a iný materiál, ktorý je nevyhnutný pre montáž. Vyrába klampiarske, plechové prvky podľa požiadaviek zákazníka.

Výroba, dodávky, predaj: -pískové zlievarenské formy a jadrá. Poradenstvo v zlievarenstve. Slévárenská jadra, suroviny a zariadenia na ich výrobu Laboratórne prístroje a poradenstvo v oblasti zlievarenstva.