Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Architektonická kancelária - projekčná činnosť a moderný prístup v bývaní - konštrukcia MIR dizajn, konštrukčný systém, ktorý sa používa aj pri hlbinných baniach alebo pri stavbe vesmírnych staníc, Vám zabezpečí efektívne bývanie

Dodávateľ materiálov pre výrobu nábytku v Českej republike, pôsobiaci tiež nie slovenský, v Poľsku a Maďarsku. Predávame nábytkové kovanie, hrany, lišty, plošné materiály, lepidlá. Možnosť zakúpiť aj online.

Spoločnosť Destrea s.r.o. so sídlom v Brne realizuje novostavby, opravy a rekonštrukcie objektov, geotechnickú, projekčné a statickú činnosť vrátane stavebného dozoru, a tiež navrhuje železobetónové konštrukcie.

Montáž, oprava, revízie: - bleskozvody - strechy na kľúč - hydroizolácia - strešné krytiny. práca: - nátery striech - klampiar, pokrývač - výškové práce - zateplenie plochých striech. sídlo: Loučská 587/26 Lipník nad Bečvou.

Obchod, veľkoobchod, e-shop, predaj: - reťaze - reťazové kolesá - ozubené kolesá - ozubené hrebene - klinové remenice - upínacie puzdrá - kompresory - prevodovky - pneumatické náradie.

realizácia: - ploty - betónové, drôtené ploty, latkové, panelové - brány a bránky. služby: - vŕtanie dier pre stĺpiky a vzpery - betónovanie stĺpikov a vzpier - napínanie pletiva - osadenie podhrabových dosiek - osadenie braný a gólov.

Dodávka, montáž, servis: - garážové vráta - vjazdové brány - tieniaca technika - ovládanie brán, brán aj žalúzií,

Stolárska, výrezy a včelárska výroba. Sušenie dreva.

stolárske práce zákazková výroba - kuchyne zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok (obývacie izby, spálne, vstavané skrine, ...)

Kontajnerová doprava. Demolačné práce. Zemné práce.

Poradenstvo, projekcia, dodávka, servis: - tepelné čerpadlá značiek STIEBEL ELTRON, AEG a SIEMENS. Poradenstvo, projekcia, dodávka, montáž, servis: - podlahové vykurovanie a plošné chladiace systémy, vetracie systémy a solárne jednotky.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - bungalov na kľúč - rekontrukce bytov - rekonštrukcie bytových jadier - priemyselné stavby - zatepľovanie - sadrokartonárske práce - zemné a výkopové práce Pôsobnosť - Ústí nad Orlicí, Choceň, Vysoké Mýto, Žamberk, Svitavy, Česká Třebová, Litomyšl

Spoločnosť KKstav concrete, s.r.o. sa zameriava na realizáciu priemyselných podláh, anhydritových poterov, betónových podláh, cementových stierok a živicové úpravy podlahových konštrukcií. Ďalej naše služby zahŕňajú renovácie a sanácie schodísk a podláh, lajnovanie a dopravné značenie a tiež strojné čistenie podláh v priemyselných objektoch. Sídlo ...

Spoločnosť Petr Zborník sa zaoberá poskytovaním komplexných služieb v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany, zabezpečovaním revízií a kontrol, predajom požiarneho materiálu a bezpečnostných tabuliek. Ďalej sa zaoberáme montáži hasiacich prístrojov a požiarne bezpečnostných zariadení. Služby poskytujeme vo firmách, spoločnostiach, úradoch a ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok do kancelárie i domácnosti - pergoly, altány. Pokládka drevených, parketových a plávajúcich podláh. Opravy existujúcich drevených okien, vrátane výmeny okenných krídel.

prenájom: - autožeriavov s obsluhou - stavebné stroje - montážneho koša a Samovyvažovacie paletových vidlíc. Prevádzkujeme tieto žeriavy: - GROVE GMK 3055, TATRA 815 AD28, TATRA 815 AD20T 3 ks, TATRA 148 DS 18. transport Preprava nadrozmerných nákladov, strojov a zariadení s využitím rozťahovacích návesov. Preprava materiálu, ...

autodoprava: -doprava vnútroštátne, medzinárodné. práca: -autojeřábem (žeriav).

Rekonštrukcia RD, bytov. Murárstvo. murárske práce Sadrokartonárske práce. Dlažby, kúpeľne.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba na zákazku: -truhlářská, stolárska. Výroba, montáž, zákazková výroba: -nábytok (nábytku) z masívu, dyhy, lamina: -Vstavaný skrine -kuchyně: -kuchyňské kúty -dezén: v prevedení firmy KRONOSAN, Egger, Max, Wodego, Kaindl ... odporúčania tvaru, materiálu, kovania -Zabudovaný aj štandardných ...

práca: -zemní a výkopové -výkopy základov -terénní úpravy -nakládání a premiestňovanie zeminy -výkopové a zhrňovacie práce -demolice objektov -UNC, bager, autokontejner. Zlínsky, Jihomoravský kraj.

Firma zabezpečuje nielen zámočnícku výrobu z nerezu, hliníka, ocele a iných materiálov. Metódou MIG, TIG realizuje zváranie, vyrába schodiská a zábradlia vrátane dokumentácie.

Dodávka, montáž, stavba: - montované haly. - akustické stropné podhľady - mobilná posuvné steny. - riešenie priestorovej akustiky kovovýroba: - oceľové konštrukcie - delenie materiálu - zváranie - povrchová úprava - mokrá lakovacia kabína

Predaj, výroba, montáž, servis, výhradný dovozca: -brány CAME. -komponenty pre brány, vráta. -šíny, vozíky, kladky, pánty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pre garážové vráta, vjazdové brány, parkovacie zábrany, závory.

Predaj, prenájom, montáž_výrobné a skladové haly, priemyselné stany, párty stany. Vysoká kvalita. Rýchle a cenovo dostupné Spôsob Ako rozšíriť svoje skladové Alebo Prevádzkový priestory.