Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Obchodné zastúpenie. ISO 9001: 2000 Výroba: -špeciálny spojovacie prvky. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál.

TVT EURO-okna s.r.o. Babice je firma z Českej republiky zo Zlínskeho kraja. Sme popredným českým výrobcom drevených eurookien, špaletových aj drevohliníkových okien, vchodových aj interiérových dverí, posuvných stien a garážových brán. Pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, svoju činnosť však smerujeme na celé Česko aj na Slovensko. Radi Vám ...

Zatepľovanie domov. Prípravné práce. Výmena balkónov. Výmena okien a dverí.

Práca: -domové inštalatérske: -VODOinštalačný: -opravy stúpačiek -zdravotná inštalácia: -rozvody teplej, studenej vody, odpadov, bojlera -TOPO, kúrenárske: -dodávka, montáže - vykurovacie systémy, kotly.

Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba: - nábytok z masívu vhodný pre knižnice - knižničné regály, police z bukového dreva.

Vývoj, návrh, konštrukcia, výroba: -plastové diely -vstrekovacie formy. Spracovávanie: -technická dokumentácia vstrekovacích foriem, konzultácie, pomoc v oblasti vstrekovanie plastov. -bežné materiály pre vstrekovanie- PP**, PE**, ABS*, PA**, POM*, PMMA, PS**, SAN*, PVC*, PE-EVA, PC** TPE*.

Klampiarske práce Pokrývačské práce

Solárne elektrárne na kľúč - vybavenie všetkých povolení, projekcie, realizácie, montáž, revízie, záručný aj pozáručný servis.

Zákazková výroba: - kuchynské linky na mieru - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok (detské a obývacie izby, vstavané skrine, ...)

Vŕtanie studní, geologické vrty, vŕtanie aj v ťažko prístupných oblastiach.

Maloobchod, predaj: -železiarsky tovar. -vodoinštalatérsky materiál. -spojovací materiál. -záhradkárske potreby. -ručné náradie. -farby, laky. -autobatérie.

Realizácia stavieb. Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe. Výroba, montáže strojných zariadení.

Remeslo: - maliar - natierač - tapetár. Nátery fasád. Interiérové nástreky: - VARIOPAINT - OIKOS a iné.

Predaj, prenájom: - stavebných strojov - bagrov, vibračné valce a dosky, dumbery, šmykové nakladače, hydraulické kladivá a kompresory - stavebné techniky. Opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel, motocyklov a stavebných strojov.

Montáže technologických zariadení a oceľových konštrukcií. Zámočnícke a kúrenárske práce. Dodávky a montáže kotlov, ohrievačov TÚV, výmenníkových staníc Demontáž pôvodného zariadenia. Sídlo: - Stránia, Na Kopci 34.

H2O Hygiene Services s.r.o. predáva čistiace zóny (rohože), sanitárne doplnky, drogériu, papierovú hygienu, vonný program, textil pre hotely, dezinfekcie, rúšky, zásobníky, ale aj rúšky, respirátory.

Správa nehnuteľností. Stavebné práce. Stavebné montážne práce. Kladenie podlahových krytín a obkladanie stien. Výroba a rozvod pary a teplej vody. Vedenie účtovníctva.

Firma Kamene Opava obchoduje hlavne s okrasnými kameňmi a sypkým stavebným materiálom. Predáva len kvalitný materiál, kde patrí piesok, štrk a kamenná drvina, takže uspokojí nielen zákazníkov priamo z Opavy ale aj z okolia Hlučína a Ostravy. V katalógu firmy si môžete vybrať z troch sektorov: Sypký stavebný materiál:   - stavebné piesok ...

Nákladná autodoprava, zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. V oblasti nákladnej autodopravy sa špecializujeme prepravu materiálu, odpadov, sutín, piesku, štrku, betónu, zeminy a paletovaných aj nepaletovaných výrobkov. Ďalej vykonávame zemné a výkopové práce. Zaistíme výkopy základov a základových pásov, hĺbenie rýh pre inžinierske ...

Stolárstvo. Výroba: - obývacie izby - detské izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - schodisko - stoly, stoličky a ďalší nábytok.

Firma Kamil Biely - Priemyselné podlahy, ktorá sídli v Hraniciach, sa špecializuje na realizáciu priemyselných a interiérových liatych podláh pre komerčné priestory a byty, ako sú epoxidovaný alebo polyuretánové podlahy či terrazzo. Pokladáme i kamenné koberce. Priemyselné a liate podlahy realizujeme v Olomouckom, Zlínskom a Moravskosliezskom ...

stavebná firma: - zakladanie stavieb a betonáž - zemné práce a výkopy - úpravy fasády, omietky - sanácia muriva - tesárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce - inštalatérske a kúrenárske práce - maliarske práce - výmeny okien a dverí - zasklenie lodžií a balkónov

Elektroinštalácia. Montáže bleskozvodov. Silnoprúdové elektromontáže. Návrhy, inštalácia vnútorného osvetlenia

Prenájom movitých vecí Výroba bižutérie a suvenírov Reklamné a marketingové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Opracovanie drevnej hmoty a výroba komponentov z dreva Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným ...