Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Hydroizolácia plochých striech, hydroizolačné práce, tepelné izolácie, montáže šindľov a realizácia plávajúcej podlahy a palubkové obklady.

Firma Hydroizolácie Florus Vám ponúka tieto služby. - Izolácia rovných striech modifikovanými pásy s bridlicovým -posypem - Zatepľovanie strešných plášťov - Klampiarske práce - Kladenie asfaltových šindľov - Izolácia proti zemnej vlhkosti - Murárske práce - Sanácia drevených konštrukcií - Všetky pokrývačské práce - Zámočnícke práce - ...

Práca: -kúrenárske -vodoinštalatérske -elektroinštalačný

Marcel Raus vykonáva stavebné a zemné práce. Ponúkam výkopové práce strojom. Služby: - stavebné a zemné práce - výkopové práce strojom. Sídlím na adrese Jungmannova 428/44, Vyškov-Predmestie.

Živé vŕbové stavby: - vŕbové iglu - vŕbové teepee, tunely, ploty. Suché vŕbové výrobky a stavby - suchov zásteny a výplety.

Moje meno je Martin Prouza a vykonávam murárske, obkladačské a dlaždičské práce. Realizujem obklady, dlažby, zámkové dlažby, omietky a štuky, stierkovanie stien i opravy pamiatkových fasád. Práca: - murár, murárstvo - obklady, obkladačstvo - dlažby, dlaždičstvo - opravy pamiatkových fasád - štrkovanie stien - omietky, ...

Špecializujeme sa na tesárske práce, stavebné práce, opravy a sanácie strešných konštrukcií vrátane historických či cirkevných budov, odborné mykologické posudky. Mykologický prieskum - biologický prieskum drevných stavebných konštrukcií. Rekonštrukcia cirkevných a historických stavieb. Sanačné práce, ochrana dreva. - likvidácia ...

Ponúkame služby od projektu až po realizáciu pozemných stavieb.

Sme skúsený tím remeselníkov, na ktorý je spoľahnutie. Staviame rodinné domy, vykonávame čiastočné alebo kompletné rekonštrukcie, ponúkame jednotlivé služby našich remeselníkov. Všetko od projektovania, cez hrubé stavby a interiéry, až po záhradnícke práce a kopanie studní.

Strojné a vysokotlakové čistenie odpadov a kanalizácií v domácnosti aj firmách. Monitoring stavu potrubia a kanalizácie.

Hodinový manžel. Drobné elektrikárske, inštalatérske práce. Drobné murárske práce. Údržba, opravy, montáže v domácnosti. Upratovacie služby.

Práca stavebná: -občianske a bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske stavby -rekonštrukcia -stavby na kľúč vrátane kompletnej inžinierskej činnosti.

práca: -zámečnické -novostavby, rekonštrukcia z celého spektra pozemných stavieb -VZT, vzduchotechnika -realizace stavieb.

Stavebniny, predaj: -stavebné materiál. stavby: -generálny dodávky občianskych a inžinierskych stavieb -projektová dokumentácia vrátane stavebného povolenia a kolaudácie -Všetky stavebná činnosť -dodávky stavieb.

Zámočnícka výroba: -plotové dielce -vrata krídlové aj posuvné, vybavené elektropohony s DO, brány -mříže-klasické aj kované prevedenie -regály-predajné i skladové-možná kombinácia s drevom -zimní záhrady a skleníky -zakázková výroba. Stavebno - zámočnícke práce: -oceľové schodisko - točité aj rovné, kombinácia kov, drevo, ...

Naša spoločnosť stavia suché a murované múriky. Výstavba: - záhradných, okrasných múrikov technológií na sucho - bylinkové špirály aj iné záhradné prvky.

Rekonštrukcia bytu, bytového jadra. Murárske a stavebné práce. Zateplenie fasády. Zelená úsporám. Stavby domov na kľúč.

Elektroinštalácia v domoch, bytoch, priemyselných objektoch. Realizujeme drobné práce aj väčšie projekty.

Predaj: - bazénová chémia - vonné esencie pre sauny - bázené - vírivky.

Výroba bazénov a bazénového zastrešenia. Dodáme zapustené bazény v rôznych tvaroch, veľkosti, farbe

Spoločnosť Vágner stavby s.r.o. ponúka murárske práce, sadrovanie a zatepľovanie. Murárske práce: - rekonštrukcia bytových jadier, bytov - rekonštrukcia starých objektov - obklady dlažby - búracie práce - šľachtenie omietky. Sadrovanie: - stropné podhľady - strešné okná - pôdne výlezy - kazetové stropy - rekonštrukcia podkrovných ...

Výroba a montáž: -rodinné interiérové a záhradné bazény, kompletné príslušenstvo - čističky, schodíky, krycie plachty, zariadenia na ohrev (elektrický, plyn, solárne), zariadenia na plávanie proti prúdu, skimmery - zberače nečistôt, osvetlenie (podvodné reflektory) -nádrže, nádrže, septiky, okrasné nádrže, lapoly, odlučovače tukov, vodomerné ...