Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

služby - výrobnej dokumentácie pre pre výrobu a montáž oceľových konštrukcií, mostov, hál - 3D modelovanie - zabezpečenie výroby.

Firma inoty s.r.o. ponúka rozsiahle riešenia v oblasti osadenia a následnom spracovaní plošných spojov. Výroba elektrosúčiastok.

Stavebná činnosť: - všetky stavebné práce a dodávky pri rekonštrukciách a novostavbách - zatepľovanie stavieb - výkon stavebného dozoru na všetkých typoch pozemných stavieb - zabezpečenie projektovej dokumentácie a všetok inžiniering - a ďalšie.

Inštalatérstvo, vodoinštalatérske a kúrenárske práce v okolí Mikulova: - montáž vnútorných vodovodov - opravy existujúcich vodovodov - inštalácia novej kanalizácie a rekonštrukcia existujúcej - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - opravy a výmeny vodovodných batérií a WC - filtrácia a úprava vody - opravy a čistenie bojlerov - ...

Montáž, opravy a revízie elektrické zariadenia a bleskozvody. Inštalácia el. podlahového vykurovania DEVI, infrakúrenie Elektroinštalácia RD, bytov, byty, komerčné i priemyselné postory osvetlenia interiérov a budov, rekonštrukcia elektrických rozvodov.

Zákazková kovovýroba: - oceľové konštrukcie - kovové vráta, brány - schodisko, zábradlia - zámočnícke práce - zváračské práce.

Služby: Projektová činnosť – odbornej pomoci, štúdie, projekty pre stavebné riadenie a realizáciu. Všeobecné elektroinštalácie, prevádzkové rozvody silnoprúdu, vnútorné osvetľovacie sústavy, vonkajšie osvetlenie, osvetlenie architektúr, elektrická požiarna signalizácia, elektronické zabezpečovacie systémy, štruktúrované kabeláže. Inžinierska ...

Služba a predaj: -Plastové okná -žaluzie -venkovní dvere -parapety -SIETE proti hmyzu Hlavné sídlo: Jinočany-Dobříč 15 252 25 Telefón: +420 257 960 435 Fax: +420 257 960 436 E-mail: hterm@centrum.cz

Spoločnosť H - TERM s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž plastových okien a dverí z kvalitného nemeckého profilu Gealan. Sme schopní zabezpečiť tiež dodávku a montáž okenných doplnkov ako sú žalúzie, siete proti hmyzu a parapety. Sídlime v obci Dobříč, okres Praha - západ, naši pobočku nájdete v Dobříši. Výroba, montáž:  - plastové okná  - ...

Služby v obore investičnej výstavby. - projektová činnosť - inžinierska činnosť - poradenská a konzultačná činnosť.

Internetový obchod, e-shop: - planžety na otváranie zámkov (lockpicking).

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž: - okenné parapety vnútorné aj vonkajšie - žalúzie - siete proti hmyzu - terasové podlahy.

Dodávka a servis tepelných čerpadiel zem-voda a vzduch-voda značiek GDH, MasterTherm a Hotjet. Elektroinštalačné práce a EZS.

Výroba, predaj, montáž: - plechové garáže - koterce pre psov - garážové vráta - záhradné domčeky - haly

Stolárstvo. Výroba: - nábytok - interiérové a exteriérové dvere - schody, schodiská - spálňa - kuchyňa.

Spoločnosť Cetos cz s.r.o. sa zaoberá výrobou, predajom, montážou a servisom okennej techniky. Vykonávame kompletné demontáže, montáže, murárske začistenie a následnú likvidáciu starých okien. V súvislosti so zákazkou sa tiež zaoberáme projektovou činnosťou a poradenstvom. sortiment: - plastové okná (šesťkomorové profily) a dvere - posuvné ...

Kameňosochárske práce: - hroby - doplnky k pomníkom - sochárske práce - krby - kamenné kuchynské dosky - schody - murovanie, obmurovky

Solárne sady pre rodinné domy aj firemné objekty. Riešenie zníženie nákladov na prevádzku domu. Vybavenie žiadosti o dotácie na solárne panely.

Projektová činnosť, projektové práce v stavebníctve. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Projekcia, vizualizácia stavieb. Realiazke: - montované haly - oceľové konštrukcie, železobetónové skelety - opláštenie hál a strešné opláštenie - oceľové podesty a schodiská.

Výroba a montáže: - betonárske výstuže vrátane armokošov. Realizácia: - kompletné železobetónové konštrukcie: - debnenie, výstuž a betonáž.

Výroby nábytku na zákazku, predovšetkým z lamina a dyhy. Olepovanie a formátovanie vykonávame na strojoch CNC, ktoré zaručujú vysokú kvalitu našich výrobkov. Sme schopní zabezpečiť výrobu pre kuchynské štúdiá, ale uspokojíme aj individuálnych zákazníkov. Stolárska výroba: - kuchyne - spálňa - detské izby - vstavané skrine - obývacie ...

Elektroinštalačné práce: - elektroinštalácia - meranie a regulácia - elektrická požiarna signalizácia - elektrická zabezpečovacia signalizácia - zariadenie priemyselnej televízie (CCTV) - prístupové systémy - telekomunikačné zariadenia - ozvučenie.

Predaj, servis: - kompresory - generátory - elektrocentrály - ľahká hutniaca technika - demolačné zariadenie - vibračné technika - úprava betónu - čerpadlá - priemyselné pneumatické náradie - rozvody vzduchu - vysokotlaková technika - miešacie technika - elektrocentrály.