Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

Josef Havránek sa zaoberá výrobou drevených madiel, držiakov a zábradlím na steny alebo schodiská z jedného kusu dreva, taktiež prevádzkuje e-shop.

Stolárske práce nábytok, kuchyne, kancelárie, schodiská, obývacie a detské izby, spálne Výroba - kuchyňa stolárske práce Výroba - kancelársky nábytok (stolárske práce) Výroba - spálňa - detské a obývacie izby (stolárske práce) Výroba - schody (stolárske práce)

Miloslav Janoušek prevádzkuje stolárstvo a tesárstvo, zameriava sa na výrobu preliezačiek, prvkov pre deti, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo. Vykonávam renovácie, reštaurovanie a tvorbu nového nábytku z lamina i masívu, kuchynskej linky, vstavanej skrine, postele, dvere, zárubne vrátane montáže.

Hľadáte stavebnú firmu? Potrebujete rekonštruovať či využiť obkladačské alebo murárske práce? Obráťte sa na nás! Firma sa zaoberá stavebnými prácami - murárske práce, obkladanie, dlažby, montáže sadrokartónov, ale súčasťou dodávok sú aj elektroinštalácie, inštalatérske, kúrenárske, zámočnícke, obkladačské a klampiarske práce podľa potreby ...

Spoločnosť MO ATELIER s.r.o. ponúka svojim klientom kompletné služby v oblasti stavebných projektov. Medzi naše činnosti patrí zistenie vhodnosti lokality alebo objektu pre plánovaný investičný zámer, spracovanie projektovej dokumentácie, inžinierska činnosť, zabezpečenie geodetického zamerania, hydrogeologického a radónového prieskumu a tiež ...

Výroba: -truhlárske práce -tesárske práce -kompletné strešné a pôdne systémy -sadrokartóny -pokrývačské a klampiarske práce.

Zdeněk Růžička sa zaoberá výrobou interiérového aj exteriérového nábytku z rôznych druhov driev a drevenými lištami z masívu pre výrobcov nábytku, podlahárov a stolárov.

Stanislav Malec prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na výrobu a montáž kuchynských liniek, schodísk, obkladov, dverí a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Rezníček, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku podľa priania zákazníkov. Na výrobu používa masív, dyhovaný materiál a lamino.

stolárske práce Vybavenie potravinárskych predajní.

Petr Ondráček sa zaoberá zákazkovou výrobou bytového, kancelárskeho, kuchynského, školského nábytku a bytových doplnkov. .

Truhlářsví. Výroba - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - vstavané skrine.

Výroba: -zakázkový nábytok. vybavenie: -interiéry na kľúč -kuchyně, kuchynská linka vr. spotrebičov -Kancelária -Byť -prodejny.

Stavebná a projekčná spoločnosť: - výstavba, opravy a servis chladiacich veží - chladiace veže.

Spoločnosť ALKADOMKY DREVOSTAVBY s.r.o. je stavebná spoločnosť zameraná predovšetkým na drevostavby, pevne usadená na tuzemskom trhu, viac ako 280 realizovaných rodinných domov na území celej SR. Svoj rodinný dom na kľúč môžete mať postavený už od 4 mesiacov. Výstavba domu sa nemusí prerušovať počas zimných mesiacov. Dom je teda možné ...

Výroba a predaj pletiva, stavba plotov, predaj všetkého sortimentu na oplotenie, vykonávanie zámočníckych prác. Výroba: -pletivo pozinkované, plastové -stĺpiky, brány, bránky -doplnky k pletivu. Stavebné práce, montáž: -oplotenie -ploty drevené, drôtené, murované, okrasné -dlažba, pokladanie dlažby chodníkov, terás.

Výroba tepelnej energie a rozvoj tepelnej energie, nepodliehajúca licenciu realizovaná zo zdrojov tepelnej energie s inštalovaným výkonom jedného zdroja nad 50 kW Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo Izolatérstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny -Výroba kovových konštrukcií a ...

- montáž a opravy vyhradených plynových zariadení - plnenie tlakových nádob na plyny - výroba, montáž, opravy, rekonštrukcie a periodické skúšky vyhradených tlakových zariadení v rozsahu - opravy tlakových nádob - zámočníctvo - vodoinštalatérstvo

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny -Veľkoobchod a maloobchod

PROJEKČNÝ KANCELÁRIA, REALIZÁCIA STAVIEB. -zaistenie projektu na kľúč - od prvotnej štúdie po odovzdanie stavebného povolenia (zastupovanie investora na dotknutých orgánoch) - kompletná výstavba rodinných a bytových domov, priemyselných objektov -zatepľovanie stavieb, montáže sadrokartónu, strojné omietanie, elektromontáže.

Výroba, predaj: - výroba KVH, DUO, TRIO a BSH hranolov - práca na zákazku, atypické profily aj dĺžky Sídlo firmy: Viedenská 51/122 619 00 Brno Prevádzkareň: Linhartice 231 571 01 Moravská Třebová

Spoločnosť BB Stavby s.r.o. zaisťuje výstavbu a rekonštrukciu bytových domov pre súkromný aj pre verejný sektor. Vykonávame výstavbu a rekonštrukciu škôl, obchodných centier, administratívnych budov, športových centier, parkovacích domov a pod. Je pre nás samozrejmosťou realizovať diela v kvalite zodpovedajúcej predstavám investora a spĺňajúce ...

služby - servis a revízie plynových a tlakových zariadení - revízia kotolní - predaj a montáž spotrebičov.