Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Ing. Jaroslav Beneš poskytuje geodetické služby, vykonáva zameriavanie stavieb a pozemkov a vytyčovanie hraníc.

Stavebná firma. Výstavba pozemných a inžinierskych stavieb, príprava predprojektových a projektových prác a vykonávanie statických posudkov.

Josef Houf zo Žďáru nad Sázavou sa špecializuje na maliarske a natieračské práce.

Projekcia: -tepelné čerpadlá, - kúrenie, voda, kanalizácia, - plyn, prípojky, -inžinierske siete, -pozemné stavby, - komunikácia, chodníky, -drevostavby.

Dodávateľ stavebných prác a komplexných stavieb.

Stavebná činnosť: - pozemné stavby - rekonštrukcia - demolačné a búracie práce

Petr Novotný sa zameriava na zemné a výkopové práce, poradí si so spevňovaním svahov, výkopmi, prípojkami, terénnymi úpravami a úpravami okolia stavby.

Elektroinštalačné práce: -Zaoberáme sa montážnymi prácami v oblasti elektro. -práca od malých zákaziek až po veľké objekty vrátane škôl a administratívnych budov.

Služby: -výkup sezónneho ovocia (jablká, ríbezle) -kovošrot, výkup železa, železného šrotu vrátane automobilov -výkup farebných kovov -plnenie fliaš propán-bután, PB** -odber nebezpečných odpadov pre TS** Bystrice nad Pernštejnom. -čerpanie LPG do automobilov. Maloobchodný predaj: -pracovné odevy, dodávky aj pre firmy ...

Služby: -konzultácia v odbore sadrokartónovej výstavby -kompletný návrh a riešenie stavby -dodávky technológie -realizáciu stavby.

Či už sa jedná o stavbu bazéna, montáž zastrešenia alebo prestavbu bazénovej technológie je Vám plne k dispozícii rýdzo česká firma s tradíciou a skúsenosťami Bazény rúhať. Služby našej spoločnosti zahŕňajú nielen sériovú typovú výrobu bazénov, ale vo veľkom rozsahu realizujeme tiež bazény podľa špecifických požiadaviek ...

Práca, služby: -klampiarstvo -výškové práce -pokrývačské a strešné práce -natieračstvo.

Vykonáva montáže: -silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -zabezpečovacie systémy -kamerové systémy -požiarne systémy -telefónne systémy -štruktúrované, optické kabeláže.

Výroba predaj, servis: -náhradných dielov a striekačiek PS 12. Zvyšujeme požiarnu odolnosť oceľových aj drevených konštrukcií protipožiarnymi nátermi.

Zaisťuje, vykonáva: -stavby -výkopové a zemné práce -odvoz sutiny, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -prevoz stavebného materiálu -projektová dokumentácia, rozpočet.

Montáž, opravy, revízie a skúšky: -plynové zariadenie -plnenie nádob plyny. Vodoinštalatérstvo. Kúrenárstvo.

Služby: -elektroinštalačná práca -elektromontáže -rozvody.

Hydroizolácia plochých striech: -asfaltové modifikované pásy -stierkové hmoty -lokálne opravy strešných plášťov -zatepľovanie plochých striech. Nátery plechových striech. Zatepľovanie fasád. Stavebná izolácia. Rekonštrukcia: -terasy -balkóny. Práca: -murárske -sadrokartón. Predaj: -fasádne farby -náterové hmoty vonkajšie ...

Predaj: -kotla na tuhé palivá -automatické kotly -elektrokotle -čerpadlá.

Práca: - kúrenárske - plynárske - vodoinštalatérske.

- vykonávanie projekcií, montáží a revízií elektroinštalácií. - poskytovanie energetického poradenstva. - energetické audity

Vykonávame: -prevíjanie motorov -prevíjanie a opravy statorov, magnetických bŕzd do autobusov vrátane zámočníckych prác -prevíjanie elektromotorov do cca 100 kW -prevíjanie a opravy ponorných čerpadiel -opravy transformátorov -opravy striedavých aj jednosmerných magnetov -opravy domácich spotrebičov a elektronáradia -montáže a opravy ...