Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí Izolatérstvo Hostinská činnosť -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických ...

Mikom, s.r.o. sa zameriava na vykonávanie stavieb a ich zmien a projektovú činnosť v stavebníctve.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Zemné a výkopové práce - výkopy kanalizácií, vodovodných a plynových prípojok, čističiek - výkopy základov pre rodinné domy - terénne úpravy, nakládka zeminy, sutín a materiálu.

Milan Jansa sa špecializuje na protipožiarne nátery a maliarske a natieračské práce.

Milan Rašovský sa zameriava na prepravu nadmerných nákladov, stavebné a výkopové práce a prevádzkuje požičovňu stavebnej techniky.

Milan Vrbka sa špecializuje na murárske práce, poskytuje služby pre poľnohospodárstvo a záhradníctvo a poradí si aj s činnosťami týkajúcimi sa izolatérstva.

Milan Smolík sa špecializuje na kúrenárske, vodoinštalatérske práce, montáž kotlov, rekonštrukcie kúpeľní a na oblasti týkajúce sa inštalácií plynu.

Miloslav Tuček sa špecializuje na zemné a výkopové práce, terénne úpravy a poskytuje služby na zber prostredníctvom vlastných kombajnov.

Príprava staveniska Podporné činnosti pre poľnohospodárstvo a pozberové činnosti Sprostredkovanie veľkoobchodu Ostatné upratovacie činnosti

Michal Holík sa zameriava na elektromontážne práce, inštalácie a revízie bleskozvodov a poradenstvo v oblasti elektroinštalácií.

Spoločnosť Tabris s.r.o. sa zameriava na služby od návrhu po realizácie týkajúce sa oblasti verejnoprávneho prerokúvania stavieb.

Spoločnosť Zdeněk Toman - Drezo je výrobná a obchodná spoločnosť zaoberajúca sa výrobou paliet, výrobou nábytku, porezom dreva a predajom palivového dreva. Zaoberáme sa porezom ihličnatej a listnatej guľatiny, zhruba v množstve 5000 m3 ročne. Vyrobené rezivo následne spracovávame asi zo 70% na výrobu paliet, ostatné je použité na výrobu ...

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb Zámočníctvo, nástrojárstvo

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Projektovanie elektrických zariadení -kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj mimo odborov vyhradených živnostenským zákonom

Oldřich Caha sa zameriava na montáže a revízie elektroinštalácií, inštaláciu garážových brán a bránových pohonov.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Stolárstvo, podlahárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo