Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

práca: -všetky čalúnnické (výroba, oprava) -truhlářské. Výroba, zákazková (pre bytové interiéry, ubytovne, kancelárie, lekárne, predajne, ordinácie): -nábytok -kuchyně, kuchynskej linky vrátane 3D návrhu -Kancelária -válendy s úložným priestorom -dvojlůžka (letisko) s úložným priestorom -dvojlůžka rozkladacia s úložným ...

Predaj, servis: - zariadenie Kärcher. Stavba, predaj: - bazény - jazierka vonkajšie, vnútorné. Strešná izolácia.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Výroba kovových a plastových líšt

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Spoločnosť Stavebná firma Pazdera s.r.o. so sídlom vo Vlašimi sa už od roku 2014 zaoberá predovšetkým stavebnými prácami. Súčasne ponúkame aj inžiniersku a projektovú činnosť. Sme členom „Zväzu podnikateľov v stavebníctve v ČR“. V rámci svojej činnosti ponúkame široké spektrum stavebných prác, ako napríklad realizácia novostavieb, ...

Zákazková kovovýroba: - oceľové konštrukcie - vráta, brány, mreže, ploty - revitalizácia výťahových šácht. Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - revitalizácia panelových domov.

Stavebné práce: - rekonštrukcia budov - montáž sadrokartónov - údržba nehnuteľností.

PETISA, s.r.o. sa zameriava na inžinierske práce v stavebníctve, vybavuje stavebné povolenie, financovanie, vykonáva tiež rozpočet, projektovanie, realizáciu a kolaudáciu.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - výstavba inžinierskych sietí - pokládka zámkovej dlažby, chodníky - demolácia - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce. Elektroinštalácia: - elektromontáže - meranie, regulácia - slaboprúdové rozvody.

Drevo s láskou je rodinná firma zameriavajúca sa na zákazkovú výrobu drevených výrobkov pre deti aj dospelých. Produkty spoločnosť dodáva do domácností, škôlok, spolkov i firiem.

Zameriavame sa na poskytovanie komplexných služieb v oblasti stavebníctva. Ako už naznačuje názov našej spoločnosti, venujeme sa podnikaniu v oblasti pozemných a tiež dopravných stavieb. Naše práce zahŕňajú výstavbu bytových aj nebytových objektov a dopravných stavieb vrátane ich rekonštrukcií. Sme starostliví, spoľahliví a ku každej ...

Služby - revízia elektrického zariadenia - revízia elektroinštalácií - revízia elektrospotrebičov.

Projekčná kancelária - projekčná činnosť v odbore technologické zariadenia stavieb.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zatepľovanie - fasády - výškové práce - pokládka zámkovej dlažby.

Výškové práce - umývanie fasád a presklených plôch horolezeckou technikou - montáže, nátery a zámočnícke práce vo výškach.

Spoločnosť R.I.M. Global s.r.o.se zameriava na vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Predaj, dovoz - palivové drevo, drevo - uhlie - trosky, štrky, piesky - kamenivo - suchý betón. Autodoprava, nákladná preprava materiálov, palív a sypkých hmôt.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - vrstvené izolanty a technické plasty - PERTINAX, KARTIT, Hp2061 - TEXTIT, TEXGUMOID, bavlnená tkanina ako výstuž a krezolformaldehydová živica ako spojivo - SKLOTEXTIT, sklená tkanina ako výstuž a epoxidová živica ako spojivo - silón, polyamid, PA6 - POM-C, polyoxymetylén tyče, dosky - teflón tyče, dosky.

Činnosť: - projekčná kancelária - stavebné projece pozemné, dopravné stavby - architektonické návrhy, štúdie - inžinierska činnosť.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - vykonávanie železobetónových monolitických konštrukcií - revitalizácia vodných tokov - zemné práce - priemyselné a betónové podlahy.

Firma Heat Transfer Systems s.r.o. z Českej republiky, ktorá je členským štátom EÚ, je súčasťou celosvetovej skupiny LU-VE Group a zameriava svoju činnosť na navrhovanie a výrobu lamelových tepelných výmenníkov pre chladiarenský priemysel, vzduchotechniku a klimatizácií. Jedná sa o kondenzátory, výparníky, kúrenie, chladiace zariadenia a ...

Spoločnosť Live Dream Create s.r.o. sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame kompletné rekonštrukcie domov, stavby na kľúč, murárske a betonárske práce, hydroizolácie a zateplenie budov, suchú výstavbu, drevostavby, tesárske, pokrývačské a klampiarske práce či zámkovú dlažbu. Medzi naše ďalšie služby patrí tiež ...

Elektroinštalačný materiál v plnej šírke nájdete v našej predajni v Brne. Špecializujeme sa na kusový elektroinštalačný materiál. Môžete si vybrať všetko od prívodnej skrine až po zásuvky a vypínače. Kompletný sortiment elektroinštalačného materiálu: ističe, prúdové chrániče, motorové spúšťače, stýkače, relé, poistky, prepäťová ochrana, ...

Naša činnosť: - zámočnícke práce - stavebné zámočníctvo - kovovýroba

Revízie, revízne práce, kontroly, skúšky - plyn, elektro, komíny - revízia tlakových a plynových nádob - servis a opravy plynových kotlov - revízia plynu, plynových rozvodov.