Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

ELFOSY s.r.o. sa zameriava na elektromontáže, bleskozvody, zabezpečovacie a kamerové systémy, televízne rozvody, revízie a mnoho ďalšieho.

Výroba vibrolitých sklovláknobetónových výrobkov.

Stavby Chalupa s.r.o. sa zameriava na stavebné práce, sadrokartóny, omietky, fasády, zateplenie, podlahy, obklady a zemné a výkopové práce.

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Výroba - schody z kameňa Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné murárske práce

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

Spoločnosť VATRALA s.r.o. so sídlom v Plzni sa zaoberá predovšetkým lesníckymi prácami. Ďalej ponúkame aj stavebnú činnosť a upratovacie služby. V rámci lesníckych služieb vykonávame všetky práce, ako napríklad sadenie a ožínanie stromčekov, upratovanie a pálenie klesu a stavbu a opravy oploteniek. Ponúkané stavebné práce zahŕňajú všetku ...

Lubomír Liška sa špecializuje na kontajnerovú prepravu sypkých materiálov a na výkopové a zemné práce bagrom.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. sa zameriava na montáže oceľových hál, striech a priemyselných podláh a predáva krytiny, plechy, trapézy, panely a ďalší stavebný materiál.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

A B H Design, s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a montáž podlahovej krytiny, dverí, schodísk a plávajúcich podláh.

Ponúkame tieto služby: - kúrenárske práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia kúpeľní na kľúč.

montáže: - osvetlenie - bleskozvody - podlahové kúrenie - vykurovacie rebríky a káble. Elektroinštalačné práce.

Servis, opravy, predaj: - náhradné diely so zameraním na nakladače FUCHS, motory Deutz a Perkins. Predaj: - rotátory Archimedes - generátory a magnety - plné pneu - lisy a nožnice Taurus.

Naša firma so sídlom v Prostějove sa zaoberá všetkými stavebnými prácami, podľa požiadaviek zákazníka. Súčasťou našej činnosti sú napríklad výkopové, demolačné a búracie práce, realizácia základových dosiek, omietok, fasád, podláh, obkladov a dlažieb a ďalej aj sadrokartonárske práce a výmaľba. Zaoberáme sa tiež rekonštrukciami domov, ...

Stavebné a dokončovacie práce. Doprava materiálu.

Stavebniny: Predaj, e-shop: -zdící materiál, tehla, tehly, priečkovky značky Kertherm, Porotherm, Supertherm -tepelné izolácia Isover, Rockwool -fasádní, podlahový polystyrén EPS a XPS polystyrénu Bächli

Montáž, oprava, servis, údržba, revízie: -zabezpečovací zariadení pre priemyselné a domáce objekty -elektroinstalace -domáce a pobočkové telefónne ústredne -kabeláže počítačových sietí , spoločné televízne antény. -Komplexné elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkeho napätia. Revízia: -Elektrické zariadenie -hromosvody.

Remeslá, služby, montáž, opravy, servis, revízia - elektroinštalačná práca Predaj, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovacie, prístupové, prepúšťacie systémy - kamerové systémy - dorozumievacie systémy - LED osvetlenie - bleskozvody

Stavby na kľúč: - rodinné domy - garáže, garážové státie, altány - chodníky, parkovisko, oplotenie, zámková dlažba Projekty rodinných domov: - individuálne, nízkoenergetické, pasívne a bytové projekty - štúdie, návrhy, vizualizácia. Spracovanie preukazu energetickej náročnosti budov (energetický štítok). Stavebný dozor. Požiarne ...

Predaj a montáž plávajúcich podláh, vinylu, PVC, prírodného linolea (Marmolea) a kobercov. Renovácia drevených podláh. Požičovňa brúsok na parkety. Predaj a montáž dverných krídiel a obložkových zárubní.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, distribúcia: - železiarstvo, železiarsky tovar - ručné náradie - nástroje.

Stavebná firma, výstavba: - inžinierske siete - zemné a výkopové práce - demolácie, demolačné a búracie práce.

Skupina GEMO patrí k popredným hráčom v oblasti stavebníctva a developmentu. Od svojho vzniku v roku 1990 realizovala na českom a slovenskom trhu rad veľkých a významných zákaziek, a to nielen ako generálny dodávateľ stavby, ale aj ako developer a investor. Výnimočnosť týchto projektov dokazujú mnohé získaná odborná ocenení. Stavebná firma GEMO ...