Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť RIA energy s.r.o. dodáva komponenty pre energetiku aj priemysel. V oblasti energetiky zaisťujeme poradenstvo, dodávky, inštalácie a servis transformátorov a trafostaníc všetkých výkonov.

Spoločnosť REX strechy s.r.o. je predajcom strešných materiálov pre firmy aj osobný odber. Zameriava sa aj na technické poradenstvo, kalkulácia a rozvoz tovaru.

Stolárstvo Macháček navrhuje a vyrába kuchynské linky, vstavané skrine, schodiská a vybavenie kúpeľní.

Pavol Mátl vykonáva klampiarske, murárske, pokrývačské a tesárske krytiny. Postará sa aj o PVC strešné krytiny vrátane izolácie.

Spoločnosť VAJKOL s.r.o. je stavebná firma, ktorá sa zameriava na rekonštrukcie, modernizácie a stavby bytových a nebytových priestorov.

Spoločnosť TOP-TREND shop s.r.o. predáva kúpeľňové vybavenie, vybavenie pre inštalatérov, kúrenárov a tovar pre oblasti týkajúce sa vody, kúrenia, plynu a záhrady. Adresa prevádzkarne: Floriánskej nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Jiří Kutal sa zameriava na výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti, výrobu dverí, schodov a zábradlí. Stolárstvo Kutal tiež zaistí dodávku sklenených priečok, dverí rôznych veľkostí vrátane kovania.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Společnsot SI plan, s.r.o. vykonáva projektovú a inžiniersku činnosť v stavebníctve. Spoločnosť sa pri svojej činnosti zameriava na architektonické návrhy, projektovú dokumentáciu, dopravné stavby, projektové riadenie stavieb a technický dozor investora.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. sa zameriava na dodávku obkladov, dlažieb a vybavenia do kúpeľní. Vzorky obkladov a dlažieb sú vo vzorkovej predajni a pre svojich zákazníkov spoločnosť vytvára aj 3D návrh kúpeľní.

Developerská - investičná, s.r.o. sprostredkováva bývanie a financovanie v oblastiach Znojma a Přímětic.

Firma dodáva modelové aj zákazkové vonkajšie, záhradné, terasové sauny a fínske sauny.

Spoločnosť KEL-COMSYST s.r.o. sa zameriava na realizáciu a servis kabeláže optických sietí, ďalej dodáva a inštaluje systémy pre komunikáciu v domoch, firmách, školách a úradoch a systémy ozvučenia priestorov. V neposlednom rade sa tiež spoločnosť dokáže postarať o systémy pobočkových telefónnych ústrední a systémy na príjem TV.

Zákazková výroba a predaj vlnených výrobkov. Predávame deky, koberce, tašky a doplnky z vlny.

Stolárstvo Radek Housar ponúka zákazkovú výrobu nábytku na mieru. Výroba: - kuchynské linky - spálňa - detské izby - vstavané skrine - obývacie steny - kancelársky nábytok - čajové krabičky - krabičky na mince. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoluprácu. Sídlo spoločnosti sa nachádza na adrese ...

Stavebná firma so špecializáciou na drevostavby. Stavba rodinných domov na kľúč vrátane projekčných prác.

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

Návrhy, projekcia, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stenové, podlahové -tepelné čerpadla.

Spoločnosť BOHEMIA HOLZ s.r.o. sa orientuje na veľkoobchodný predaj s drevárskym materiálom. Dodávame široký sortiment reziva na výrobu nábytku alebo ako stavebný materiál. V ponuke máme škárovky, preglejky, latovky, drevotrieskové dosky i drevené debny. Veľkoobchod, export, import: - dřevomateriál, drevársky materiál - stavebné rezivo - ...

Spoločnosť CZ PLAST s.r.o. sa špecializuje na výrobu plastových nádrží, nádrží, vodomerných šácht a mnohých ďalších produktov pre priemysel i stavebníctvo metódou rotačného tvárnenia plastu (rotomolding, rotomoulding). Sídlime v obci Kostěnice neďaleko Pardubíc. Návrh, konštrukcia, výroba, internetový obchod, e-shop: - plastové výrobky ...

Spoločnosť GOLA náradie, s.r.o. je dodávateľom profesionálneho náradia značky Gola. V našom sortimente nájdete ručné uťahovacie náradie, očkoploché maticové kľúče, kliešte štípacie bočné, otvorené maticové kľúče obojstranné, račne, hlavice a mnoho ďalších zaujímavých položiek. Naša firma sídli na adrese Nádražní 226, Cerhenice. Dodávka, ...