Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

VOSTALOVA OKNÁ, s.r.o. sa zameriava na predaj presklených stien a zimných záhrad, plastových a hliníkových dverí a okien. Adresa kancelárie: Benetice 10, 675 06 Benetice

Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -pánske obleky -spoločenské šaty -detské šaty -šaty do tanečných -ozdoby na autá -doplnky. Predaj: -svadobné oznámenia -snubné prstene -kytica -pánske obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadernice. Požičovňa: -čistiace stroje na koberce a čalúnenie KÄRCHER ...

Bulka s.r.o. sa zameriava na klampiarske práce, zateplenie budov, umývanie okien, výrub stromov a na ďalšie výškové práce.

Radek Ulmann vykonáva elektroinštalačné práce, revízie: - revízia - elektrické rozvody, elektrické zariadenia - elektromontážne práce - bleskozvody - revízia

Karel Hladík pracuje v odboroch stolárstva, tesárstva, podlahárstva a pokrývačstva.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. sa zameriava na anhydritové, betónové, priemyselné a vonkajšie podlahy, taktiež si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť INTERFAS s.r.o. z Brna sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, terasové podlahy, drevené obklady a na ďalšie prvky.

Spoločnosť Opravy a Repase s.r.o. sa zameriava na stolárske repasie, lakovnícke práce a opravy okien a dverí.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Jiří Brabec sa zameriava na výrobu dreveného nábytku v privátnych aj verejných priestoroch, renováciu schodísk a na čalúnený nábytok

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

STOLÁRSTVO Jiří VODÁK sa zameriava na ručnú výrobu driev pre stolný tenis nielen pre Európu.