Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Dušan Pala sa zameriava na projektovanie stavieb, dozor týkajúci sa požiarnej ochrany a dodáva hasiace prístroje.

Prenájom, doprava, montáž aj demontáž lešenia: - rúrkové - rámové SGB. Lacné Štramberkové ubytovanie - v súkromí: - 10 miest na ubytovanie - súkromný apartmán - wifi pripojenie.

Sklenári Sedláček Kroměříž vykonávame bežné sklenárske práce, zasklievanie, rezanie skla na mieru, výroba a rezanie zrkadiel. Vyrábame sklenené obklady, dvere, police, zábradlia, schodiská, podlahy, sklenený nábytok a mnoho doplnkov do interiéru zo skla. Sklenárske práce: - zasklievanie okien, dverí - výrezy, vŕtanie do skla - rezanie ...

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Martin Kot prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na návrhy, kalkulácie, realizácie a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. sa zameriava na gumárenskú a zámočnícku výrobu, CNC obrábanie a konštrukčnú a poradenskú činnosť.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

Kúrenie najlacnejšie s.r.o. je montážna spoločnosť, ktorá predáva materiál a produkty týkajúce sa kúrenia, radiátorov, rozvodov, kúpeľní, kuchýň, solárnych systémov a mnoho ďalšieho.

Smart stavby s.r.o. je stavebná spoločnosť zameriavajúca sa na drevené a murované stavby. Medzi oblasti činnosti spoločnosti sa radí aj moderné tesárstvo, strechy a väzníky a základové dosky.

Spoločnosť BRYSTAN PRO s.r.o. sa špecializuje na stavebné a elektrikárske práce, podlahové kúrenie, satelitnú a televíznu techniku a na zemné, výkopové a murárske práce. Prevádzkareň: Južná 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. sa zameriava na elektroinštalačné práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si aj s 3D modelmi a ich realizáciou.

SPEVÁK, s.r.o. sa zameriava na predaj stavebných strojov, náhradných dielov, na požičiavanie stavebných strojov, renováciu otvorov, búracie kladivá a mnoho ďalšieho.

Návrhy, realizácia záhrad. Rekonštrukcia záhrady. Výsadba zelene. Závlahy. Inštalácia brán, oplotenie. Stavba - múriky, oporné múry. Drevené prvky - záhradné domčeky, pergoly, posedenia, lavičky.

Záhradnícke služby: - realizácia a údržba záhrad - zakladanie trávnikov - vr. pokládky trávnych kobercov - strihanie stromov - aj ovocných - čistenie zanedbaných pozemkov - odstránenie ruderálneho porastu - alejové výsadby - úpravy svahov - drenáže RD a BD vr. izoláciou - výkopové práce a ďalšie súvisiace činnosti.

Realizácia priemyselnej strojne hladenej betónovej podlahy. Povrchová a farebná úprava priemyselných podláh. Doprava betónu a čerpanie betónu.

Michal Berka ponúka pokládku obkladov, dlažieb aj podláh. Zameriavam sa na zatepľovanie rodinných domov. Vykonávam dokončovacie stavebné práce. Zaoberám sa dopravou do 3, 5 t.

Elektroinštalácia. Revízia elektro. Havarijná služba. Domáce telefóny. Osvetlenie.

Spoločnosť Elma - Ing. Pavel Nováček vo Frýdku Místku sa špecializuje na predaj osvetlenia a elektroinštalačného materiálu. Predávame široký sortiment svietidiel pre priemyselné i občianske využitie značiek Philips, Massive či Globo. Stropné, bodové či LED svietidlá, lustre, lampy a ostatné osvetlenie môžete zakúpiť aj na našom eshope. Navyše u ...

Firma zaisťuje dodávku zliatinových podláh. Realizujeme anhidridové podlahy, betónový poter a penu.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.

Prenájom systémové debnenia: - steny - stĺpy - stropy - v oblasti výroby atypického debnenia.

Vykonávame stavby a rekonštrukcie rodinných domov a bytov, tesárske práce, maliarske práce, elektroinštalačné práce, montáže vodo-topo-plyn stavebné práce -rodinné domy na kľúč rekonštrukcia domov a bytov zatepľovanie fasád sadrokartóny plávajúce podlahy zámkové dlažby tesárske práce-tesárstvo pokrývačstvo klampiarstvo montáž strešných ...

STAK - INVEST s.r.o. sa zameriava na výstavby a rekonštrukcie bytových domov, škôl, administratívnych budov, obchodných centier a parkovacích domov.