Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Baránek sa zameriava na renováciu fasád, omietky, lakovnícke práce, nátery, maľby a tapety.

Spoločnosť A+J strechy s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, klampiarske, tesárske a výškové práce.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

FAVOUR store s.r.o. sa zameriava na predaj materiálu na pracovné dosky a kuchynské skrinky, drezov a umývadiel, varných dosiek a obkladov.

Spoločnosť Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína bola založená v roku 2016. Ponúka zemné práce, odvoz odpadu a sutiny, kanalizácie. V prípade, že budete mať dopyt pre niektorú z vyššie uvedených činností, neváhajte sa na túto firmu obrátiť. Firma Mahero stavby s.r.o. sídli na ulici K. Schwarza 1375/13 v Novom Jičíne v Moravskosliezskom kraji.

vykonávame: - pilóty vŕtané aj CFA, hlavica, baranenie Larsen, tenkostenné tesniace steny, sanácie zosuvov a hrádzí, konsolidačné štrkopieskové pilóty - zakladanie stavieb, vrátane IG prieskumu a spracovanie projektu.

Spoločnosť Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizácie, rekonštrukcie striech a montáže drevostavieb. Pôsobnosť najčastejšie v regióne Zlínsky kraj - Zlín, Uherský Brod. V odbore pokrývači, tesárstvo, klampiari máme dostatok skúseností, preto sme schopní vyhovieť požiadavkám na kompletnú dodávku strechy či drevostavby. Realizujeme ...

Už 14 rokov pôsobíme v Prahe a okolí ako odborní maliari a natierači. Najčastejšie vykonávame maľovanie bytov, maľovanie kancelárií, nebytových priestorov a rodinných domov v Prahe a okolí do 30km. V rámci natieračských prác ďalej realizujeme taktiež natieranie fasád a natieranie striech či opláštenie rodinných domov a budov. Pokiaľ máte záujem o ...

Stavebné združenie Bendl & Rouče sa zaoberá komplexnou činnosťou v oblasti stavebných prác na kľúč, a to vrátane projekčných a inžinierskych služieb (kompletné spracovanie projektovej dokumentácie, stavebné povolenie, rozpočty stavieb, stavebný dozor). V rámci našej stavebnej činnosti ponúkame aj búracie, zemné a výkopové práce a realizujeme aj ...

Stanislav Žydel sa zameriava na rekonštrukcie domov, bytov a chatiek, realizuje bezbariérové aj klasické kúpeľne a vykonáva elektroinštalačné, vodoinštalačné a murárske práce.

Spoločnosť European Welding Institute s.r.o. sa zameriava na komplexné služby týkajúce sa zvárania, realizácie stavieb a stavebného dozoru a na oblasť tlakových, zdvíhacích, elektrických a plynových zariadení.

Milan Bláha sa zameriava na zámočnícke práce, zváranie a výrobu oceľových konštrukcií a montáž a servis priemyselných technológií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Realizácia novej strechy. Rekonštrukcia striech. Výroba pergol, prístreškov a altánkov. Klampiarske, tesárske, pokrývačské práce. Izolatérske práce. Murárske práce. Pôsobnosť v oblasti mesta Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolie.

Výroba, montáž, inštalácia, servis, údržba priemyselné a garážové vráta: -automatické posuvné dvere -priemyselné vráta -garážové vráta -nakladacie rampy -vratové tesnenie -proti prievanovej zásteny, clony -samonosné brány -stranové vráta (posuvné do strany).

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Vrty od 0 do 200 m Vŕtané studne s výstrojom od 110 mm do 225 mm Hydrogeologické prieskumné vrty Sanačné vrty pri odstraňovaní ekologických záťaží Vrty pre tepelné čerpadlá Injektážne vrty a mikropilóty Čerpacie skúšky pre overenie kvality a výdatnosti podzemnej vody vodného zdroja Inžinierskogeologické vrty na prieskum základových pomerov.

Služby: -tlakové čistenie kanalizácie od priemeru 40 mm až do 500 mm. -tlakové čistenie dažďovej kanalizácie a zvodov. -tlakové čistenie areálovej kanalizácie. -tlakové čistenie vodného kameňa v kanalizácii a odpadoch. -čistenie dvorných vpustí. -čistenie splaškovej kanalizácie. -čistenie podlahových vpustí. -čistenie domových ...

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo -Dokončovacie stavebné práce -Správa a údržba nehnuteľností

Stavba: - domy na kľúč - základové dosky. Práca: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.