Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Návrh a realizácia záhrad - záhrady na kľúč - závlahové systémy - údržba záhrad - zakladanie trávnikov - drobné stavebné práce, múriky, ploty, chodníky, zámková dlažba - zemné práce, úprava terénu, výkopové práce.

Meranie a regulácia tepla, TÚV* a SV**. Práca: - inštalatérske - kúrenárske - zámočnícke. Servis výťahov. Revízia: - plyn - výťahy - elektro.

Zaoberáme sa výrobou izolačných skiel (dvojskiel aj trojskiel), skiel bezpečnostných (tvrdených, vrstvených), skiel protipožiarnych, ohýbaných, potlačených a interiérových. Sklá opracovávame brúsením, leštením, fazetovaním, vŕtaním, pieskovaním. Ďalším výrazným produktom z našej ponuky sú obľúbené medziskelné žalúzie.

Zemné práce a odvoz materiálu. Výkopové práce pre inžinierske siete (vodovody, plynovody, kanalizácia) Demolácia, búracia práca hydraulickými kladivami. Likvidácia sutiny a odpadov. Prípravné práce na stavby, úpravy terénu. Preprava sypkých materiálov. Zimná údržba.

Brány Hörmann, Kružík, rolovacie brány, samonosné brány, ploty, rolety, žalúzie.

Ubytovňa - 1 trojlôžková izba - 1 päťlôžková izba so spoločným sociálnym zariadením a vybavenou kuchynkou Stavebná firma - rodinné domy na kľúč - zatepľovanie objektov - montáž plastových okien Predaj - maliarske, murárske a záhradné náradie - farby, laky - drobné stavebné materiály - fasádne farby, omietky

Vykonávame: - všetky práce v odbore voda, kúrenie, plyn. E-shop: - kotly, kachle, krby, krbové vložky - bio krby, ohrievače, vodovodné batérie.

Spoločnosť Albatech, s.r.o. vykonáva murárske práce, kompletné stavby, rodinné domy, hrubé stavby, strechy, sadrokartóny, výklady, rolety. Tvoríme interiéry, dodávame stolárske výrobky na mieru a zaistíme odbornú montáž. Činnosť - murárske práce - strechy - sadrokartóny - kompletné stavby - rodinné domy - hrubé stavby - náklady - ...

Spoločnosť DELUSTAV s.r.o. sa zameriava predovšetkým na zemné, výkopové a demolačné práce. Ďalej medzi naše služby patrí zvoz a likvidácia sutinou, odpadov a sypkých materiálov. Je možné si u nás tiež prenajať kontajner alebo stavebnú mechanizáciu z nášho vozového parku. Sídlime na adrese Loučka 21, Lipník nad Bečvou. služby: - zemné a ...

Revízia, montáže: -elektrické zariadenia -náradie a spotrebiče -stroje Zabezpečenie budov Kamerové systémy Školenia elektrotechnikov