Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Kominárstvo Kvapilík & Petřík sa špecializujú na kontroly spalinových ciest, vložkovanie, odstraňovanie dechtu a usadenín, revízie a ďalšie kominárske práce.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Spoločnosť NAVI Elektro s.r.o. sa zaoberá dodávkou a montážou rozvodov nízkeho napätia (NN), rozvodov vysokého napätia (VN), slaboprúdových zariadení (SLP) v rezorte rodinných domov, výrobných a skladových hál a vykonávaní úprav prípojnicových miest pre energetiku. Zaoberáme sa tiež projekčnou a inžinierskou činnosťou v odbore kompletnej ...

Revízia, kontroly: - elektrických zariadení - plynových zariadení - tlakových zariadení - komínov a spalinových ciest - zdvíhacích zariadení - regálov a políc - požiarne zabezpečenie.

Elektroinštalačné práce: - opravy, údržba, rekonštrukcie, nové montáže elektrozariadení a elektrospotrebičov - elektroinštalácie v bytoch, rodinných domoch a viacpodlažných domoch - revízia elektroinštalácie - revízie elektrospotrebičov - revízia elektrického ručného náradia - revízie hromozvodov.

Voda, kúrenie, plyn, montáž - tepelné čerpadlá, solárne systémy, kotly - podlahové vykurovanie - rozvody vody. Činnosť - kúrenárske práce - plynárske práce.

Vykonávame strojovo hladené betónové podlahy pre občianske a bytové domy po celej SR vo vysokej kvalite.

Služby: - betónové podlahy Predaj: - stavebný materiál

Internetový obchod, e-shop: - káblové koncovky - lisovacie, strihacie a odizolovacie náradie - plastové výrobky (sťahovacie pásky, príchytky)

Spoločnosť M.A.K. spol. s r.o. so sídlom v Novom Bydžove v okrese Hradec Králové sa už od roku 1993 zaoberá predajom vodoinštalačného a kúrenárskeho sortimentu. Všetok nami ponúkaný sortiment predávame nielen montážnym firmám, ale aj koncovému zákazníkovi a všetko nájdete aj na našom e-shope https://www.m-a-k.cz. Náš sortiment je vo svojej ...

Spoločnosť BIOMAROS s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zaoberá predovšetkým ťažbou dreva a ponúka aj ďalšie služby v lesníctve. Ďalšou našou činnosťou je aj predaj gastronomického zariadenia a komplexné stavebné rekonštrukcie. Ponuka našej firmy je rozsiahla, ale v každom odbore našej činnosti sa vždy snažíme vyhovieť ...

Vykonávame novostavby, rekonštrukcie rodinných domov, všetky murárske, obkladačské a stavebné práce nielen podľa projektovej dokumentácie, ale aj podľa Vašich návrhov a požiadaviek. Zaoberáme sa tiež opravou soklov rodinných domov, ktoré sú poškodené pôsobením vlhkosti a solí. Pôsobíme v Mikulove a širokom okolí.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Výstavba rodinných domov. Zemné práce. Anhydritové potery. Zatepľovanie fasád.

Stavebná činnosť - výstavba domov. Drevovýroba - hranoly, rezivo. Čerpacie stanice.

Veľkoobchodný predaj vykurovacieho materiálu. Elektricke Podlahové vykurovanie. Regulacná technika Honeywell.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - podlahárske práce. Návrhy a realizácie interiérov na mieru.

Montáž, kompletné dodávky, inštalácia: -zariadenie vodo, topo, plyn -vodoinštalácia, vodoinštalatérstvo, vodoinštalačné práce -kúrenárske práce, vykurovanie a kúrenie, kúrenárstvo -plynoinštalácia STL a NTL, plynové rozvody, prípojky a kotolne, plynu, plynárstvo -odpadová kanalizácia -rozvody tlakového vzduchu -rozvody požiarnej ...