Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo Vitaliy Markhyvka so sídlom v obci Chrást nad Sázavou v okrese Benešov sa zaoberá stolárskou výrobou na zákazku. Súčasťou našej činnosti je výroba kuchynských liniek, schodísk, dverí, kancelárskeho nábytku, nábytku z masívu, ale aj terás alebo pergol zo širokej škály materiálov, a to ako veľkého množstva laminátových dosiek, tak aj z ...

Firma Rostislav Pospíšil so sídlom vo Veľkom Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou sa zaoberá všetkými stavebnými a remeselnými prácami. Svojim zákazníkom ponúkame napr. búracie a demolačné práce, zemné práce, výstavbu hrubej stavby či kompletnú stavbu na kľúč podľa ich požiadaviek. Naša činnosť: - komplexná stavebná činnosť - murárske ...

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Stavebné a murárske práce. Stavba rodinných domov. Rekonštrukcia: - bytov - rodinných domov. Zatepľovanie fasád rodinných a bytových domov polystyrénom, minerálnou vatou a multiplem. Montáž sadrokartónových vstavieb. Termatexové podhľady.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimných záhrad -garážová vráta -bezpečnostné mreže -SIETE proti hmyzu -lamelové dvere. predaj: -hliníkové profily -rattanový nábytok -sedací súpravy.

Naša firma OKNOSTYL group s.r.o. sídliaci v Kuřimi sa zaoberá dodávkou, predajom a montážou plastových, drevených a hliníkových okien a dverí, strešných okien, žalúzií a garážových brán. Pôsobíme v celej SR. Dodávka, predaj a montáž: - plastové okná, eurookná, hliníkové okná, strešné okná - garážové vráta - zimné záhrady - vchodové a ...

Spoločnosť EVEDER s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod a maloobchod s kúrenárskym, plynárskym a vodoinštalačným materiálom a potrebami.

Predaj stavebného materiálu: - bežný predaj (tovar s DPH) - komisný predaj, stavebný bazár. Sprostredkovanie výroby okien a dverí na mieru.

Firma PERITO, ktorá sídli v Dyji pri Znojme, je výrobcom akustických dosiek PERITO. Tieto ekologické dosky sú vyrábané recyklovaním papierového odpadu bez pridania chemických aditív (neobsahujú formaldehyd). Sú vynikajúcou alternatívou OSB a sadrokartónových dosiek. Navyše sú unikátne svojou dobrou protihlukovou vlastnosťou už pri ich nízkej ...

Stavebná firma, práce, staviteľstvo, rodinné domy na kľúč: -stavby na kľúč, občianske, inžinierske, priemyselné -opravy, rekonštrukcie.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

Move In Ready s.r.o. sa zameriava na projekciu a stavbu rodinných domov na kľúč, vodovodných, kanalizačných, plynoinštalačných a elektroinštalačných prípojok.

ELEKTRODOC s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, inštaláciu, údržbu a revízie bleskozvodov a na ďalšie elektroinštalačné práce.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.

Kominárstvo Nádvorník a Znášal sa špecializuje na stavbu a servis komínov, revízie, vložkovanie a ďalšie kominárske činnosti.

IN-CHÉMIA Technology s.r.o. sa zameriava na predaj podláh, stien, kamenných kobercov, opravy kanalizácií, stavebnú chémiu a zalievacie systémy.