Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, predaj: - drevoobrábacie stroje Tepelná technika Tel. 494339134

Realizácia drevostavieb z masívnych drevených panelov a poskytovanie poradenstva. Predaj veľkoformátových masívnych panelov. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

Revízia, kontroly, servis - plyn, elektro - plynové zariadenia - elektroinštalácia - tlakové zariadenia - kontrola spalinových ciest - oprava plynových kotlov.

Predaj vysokoteplotných izolačných materiálov a konštrukcií pre požiarne zabezpečenie stavieb.

Stavebné práce a inžinierska činnosť - stavby na kľúč - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov - technický a stavebný dozor.

PERI je najväčším výrobcom, predajcom a nájomcom systémov debnenia a lešenia na svete. Pobočka Prostejov. Predaj, prenájom, požičovňa: -lešenie. -debnenie.

Technická kancelária. Pobočka Zlín. Predaj, prenájom, požičovňa: -lešenie. -debnenie.

Najväčší výrobca, predajca a nájomca systémov debnenia a lešenia: -stenové, stropné debnenie -debnenie stĺpov -prekladané lešenia a šplhavé systémy -debnenie mostov a tunelov -pracovné lešenie na staveniskách, v priemysle -schodiskové systémy -zastrešenie.

Výroba: -kúpeľňové radiátory. -sanitárne deliace steny. -akátové terasy, podlahy.

Predaj, montáž: - garážové vráta - rolety - žalúzie - interiérové dvere - tieniace doplnky.

Realizácia drevostavieb, nízkoenergetických a pasívnych domov.

Dodávka, predaj, montáž, servis, poradenstvo: - drevené eurookná, dvere - okná a dvere SAPELI, TWW interiérové dvere - puzdrá pre posuvné dvere - plávajúce podlahy - strešné okná, rolety a žalúzie - skladacie schody - nábytok na mieru - garážové vráta, pojazdové brány, puzdrá na posuvné dvere - stavebné úpravy.

MS Haus s.r.o. je firma špecializovaná na drevostavby a dodávky domov. - výroba dielov je certifikovaná Vývojovým a skúšobným ústavom drevárskym v Prahe. Stavebné, projekčné práce: - drevostavby a zrubové stavby - zrubové domy - rodinné domy a stavby na rekreáciu - sendvičové konštrukcie z tuzemských materiálov - domy zrubové z ...

Inteligentná elektroinštalácia: - sklenené dotykové vypínače a termostaty s voliteľným dizajnom - IRC riadenie vykurovania, zónová regulácia vykurovania - optimalizácia zdrojov vykurovania (plyn, krb, solar), FVE, elektrina - dodávky MaR do domov a do priemyslu - meranie a optimalizácia spotreby elektriny - moderné ovládanie dotykovými ...

Firma Marek Drozd ponúka profesionálne kúrenárske a vodoinštalatérske práce. Montujeme tepelné čerpadlá, podlahové vykurovanie, plynové a elektrické kotly aj kotly na tuhé palivá.