Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

DEL a.s. sa zameriava na výrobu, dodávku a konštrukciu elektrických rozvádzačov, technologické celky a strojné zariadenia.

VV Instal s.r.o. sa zameriava na vodoinštalačné a kúrenárske práce, rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Stavebný servis Studený s.r.o. sa zameriava na bezpečnosť práce, stavebný dozor a na inžiniersku činnosť.

HANZA SERVIS s.r.o. sa zameriava na kovovýrobu, sústruženie, obrábanie, zváranie, povrchové úpravy a zámočnícke práce.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

CaloreEco s.r.o. sa zameriava na inštalatérske práce, čistenie kúrenia a kotlov a na dezinfekciu ozónom.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

Práca: -murárske -pokrývačské -tesárske -klampiarske -zakladanie stavieb -kompletné vykonávanie stavieb, stavby na kľúč -zatepľovanie fasád -sadrokartónové konštrukcie -rekonštrukcia bytových jadier -kompletné strešné systémy -pokládka zámkových dlažieb.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Príprava a ...

Predaj, sklad, veľkoobchod, maloobchod: -autobaterie, príslušenstvo -autoelektro materiál -autochemie -Autokozmetika -kompletných sortiment -gufera, manžety, O krúžky (pre strojárstvo, automobily, poľnohospodárske stroje, stavebné stroje) -hadica, skrutkovanie -klínové remene -priemyselné plyny -ložiska -Zariadenia na údržbu, mazanie a ...

Suché stavby -Suchá výstavba -Sadrokartón,sadrokartóny -Sadrokartónové priečky,sadrokartónové stropy -Rekonštrukcia domov, rekonštrukcia bytov -Pôdne vstavby,rekonštrukcia podkrovia -Minerálne podhľady Podlahy -Podlahy plávajúce -Podlahy drevené, podlahy laminátové, podlahy bambusové Maliarske práce Stolárske ...

práca: -pasivní domy -nízkoenergetické domy -zděné domy -rekonstrukce domov a bytov -verejné zákazky.

Sme stavebná firma, ktorá začala svoju činnosť v roku 1999 so špecializáciou na úsporu energií budov, obnoviteľné zdroje, systémy vetranie budov, vzduchotechniku a rekuperáciu.

Import prírodného kameňa z rôznych častí sveta: -pískovec -mramor a žula -břidlice -vápenec -čedič. sortiment: -obkladové a dlažobné materiály -Dosky -řádkový obklad -střešní bridlice