Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Búracie a demolačné práce - vrátane ekologickej likvidácie stavebného odpadu - drvenie a triedenie stavebného odpadu, recyklát Stavebná činnosť, výstavba: - stavby na kľúč - rodinné domy - ekologické, pasívne a nízkoenergetické domy - bytové domy - zatepľovanie - revitalizácia - rekonštrukcie bytových a rodinných domov - čističky ...

Železiarstvo, predaj: - železiarsky tovar - spojovací materiál - náradie - záhradnícke potreby. Požičovňa náradia.

Výroba: -oceľové konštrukcie -zámočnícka výroba -teleskopické tribúny do kultúrnych a športových zariadení -výroba priemyselných pecí.

Murárske práce. Špecializujeme sa na výmenu okien vrátane zapravenia.

Predaj: - ručne maľovaný porcelán, sklo, vizitkáre - ručne maľovaný hodváb a výrobky z neho - smaltované šperky - tkané koberce - suché väzby. Podpora ľudí so zdravotným postihnutím v oblasti zamestnanosti, rozvoja ich schopností, zručností a znalostí za účelom dosiahnutia ich najvyššej možnej formy zamestnania, podľa ich možností a ...

Elektro firma. Inštalácia elektro dodávateľským spôsobom. Inštalácia: - priemyselné objekty - poľnohospodárske objekty - občianska vybavenosť - rodinné domčeky. Revízia: - bleskozvody.

Spoločnosť Puidukoda CZ s.r.o. pôsobí v oblasti veľko- a maloobchodného predaja a výroby paluboviek, terás, podláh, fasád a hobľovaného tovaru zo sibírskeho smrekovca a severského smreku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. sa tiež zaoberá povrchovými nátermi a špeciálnymi úpravami dreva. V sortimente firmy nájdete tento tovar: obklady - ...

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Výroba: - nožnicové a piestové zdvíhacie plošiny - výťahové kabíny a rámy - rošty pre trakčné pohony lanových výťahov - vyrovnávacie sklopné mostíky montáž - výťahy. Zámočnícke výrobky na zákazku.

Kovovýroba. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. spracovanie plastov Výroba: - z ocele, nerez materiálov, plastov - zvony zo žiaruvzdorných materiálov - plastová veka pre odlievanie keramiky - polotovary pre záhradnícke náradie montáž: - kúrenie, vodoinštalácie.

Dodávka, montáž: -stínící a garážovej techniky: -rolety -pergoly -žaluzie -SIETE proti hmyzu -markýzy -screenové rolety -vrata sekčné, priemyselná, výklopná -mříže -brány.

Výroba, predaj, montáž, servis, rekonštrukcia: - čistiarne odpadových vôd (ČOV) - čerpacie stanice - zariadenie na odvodňovanie kalov - septiky, nádrže, plastové nádrže - enzýmy na odstraňovanie organ. usadenín - tesnenie - tesniace systémy - tesniace zátky, manžety - klzné objímky, vymedzovacie objímky, dištančné prvky - tesniace ...

Vykonávame montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochrane majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požiarne zabezpečovacie systémy.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Spoločnosť Plastor s.r.o. pôsobí v oblasti PUR-polyuretánovej chémie so zameraním na vývoj, výroba a predaj polyuretánov - polyuretánové systémy, dosky, peny, elastoméry, adhezíva, spojiva. Klientelu máme po celej SR, sídlime v okrese Zlín. Sme držitelia certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Dvojzložkové polyuretánové systémy: - mäkké penové ...