Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Naša firma sa zaoberá činnosťou v oblasti zákazkovej kovovýroby. Ponúkame výrobu oceľových konštrukcií, oplotení, pojazdových brán a vrát. Súčasne tiež vyrábame oceľové schodiská, zábradlia a krby. Všetku výrobu sa snažíme prispôsobiť požiadavkám našich zákazníkov. V rámci ponúkanej činnosti taktiež zaisťujeme servis oceľových ...

Zámočníctvo Si-Nek sa špecializuje na výrobu dopravníkov. Vyrába pásové reťazové, lomené, šnekové aj valčekové dopravníky. Ponúka príslušenstvo k dopravníkom. Firma zaisťuje profesionálnu kovovýrobu. Vyrába aj kontajnery a ďalšie výrobky. Zaoberá sa zákazkovou výrobou dopravníkov, ktoré sú určené na dopravu sypkých a kusových materiálov. K ...

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku.

Spoločnosť Spoločnosť Stremon s.r.o. vykonáva: - stavby na kľúč - poradenstvo - projekčná činnosť

Ako už samotný názov napovedá spoločnosť STŘECHY MÁDL s.r.o., sa zaoberá komplexnou pokrývačskou a klampiarskou činnosťou. Naše služby zahŕňajú všetky práce z oblasti montáže a rekonštrukcie striech. Vykonávame pokládku širokej škály strešných krytín a tiež dodávame a montujeme kvalitné klampiarske prvky. Chcete si byť istí, že vám vaša ...

Realizácia: -zimné záhrady -zastrešenie bazénov -prístrešky -hliníkové, oceľové konštrukcie. Zámočnícke práce.

Distribúcia, rozvod: - teplo, tepla - teplá úžitková voda, teplej vody - studená pitná voda, pitnej vody. Služby: - čistenie kanalizácie, kanalizácií - vývoz nádrží, nádrží.

Vodo, topo, plyn, predajňa: -všetky inštalatérske, kúrenárske a plynárenské práce, vrátane dodávky materiálu.

Vodoinstalatérství, kúrenárstvo: montáž: - rozvodov vody, odpadov - domácich vodární - kúrenie, kotlov - rozvodov plynu. Rekonštrukcia kúpeľní.

Česká firma KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokým sortimentom výrobkov pre klampiarov a pokrývačov, na predaj máme aj strešné krytiny a strešné okná. Firma predáva všetky klampiarske prvky a výrobky potrebné pri práci na streche - strešné krytiny plechové, pálené, betónové a plastové, plechy, odkvapové systémy, spojovací ...

Statická a projekčná kancelária - statické posudky - návrhy a statické posudky konštrukcií všetkých materiálov - statické výpočty základov stavieb - projekčná činnosť, projekty - vizualizácia.

Práca: - zemné, výkopové (KX61-3 KUBOTA) - terénne úpravy.

Ponúkam zámočnícke práce, kovovýrobu, výrobu mreží, brán, bránok, dverí, zastrešenia, zádveria, plotov, zábradlia. Vykonávame tiež rekonštrukcie a opravy.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské a obývacie steny - interiérové vybavenie - bytové doplnky.

Technicko inžinierska kancelária: - koordinátor BOZP na stavbe - technický dozor stavebníka - inžinierska činnosť autorizovaného inžiniera vo stavebníctvo - súdny znalec. - oceňovanie majetku. Posudky, skúšky, znalecké analýzy. Revízia ZZ, tlakových nádob a oceľových konštrukcií.

Zaistenie komplexných služieb z oblasti zemných a výkopových prác, terénnych úprav a demoláciou za použitia modernej stavebnej techniky JCB. Pôsobnosť v týchto regiónoch Moravskosliezskeho kraja: Bohumín, Dětmarovice, Orlová, Dolní Lutyně, Karviná, Stonava, Těrlicko, Havířov, Petřvald, Rychvald, Ostrava, Frýdek-Místek.