Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavby, údržba, opravy: -ekologické stavby -projektovanie a realizácia -vodovody, kanalizácia, čistiareň odpadových vôd -prevádzkovanie: -čističky -vodovody -kanalizácia.

Predaj, montáž: -klampiarske prvky -zateplenie fasád -strešné krytiny -strešné okná -sadrokartóny -izolácia -rezivo.

Inštalatérske práce, vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenské práce, plynoinštalácia.

Kováčske a zámočnícke práce. Výroba - brány, ploty, mreže - bytové doplnky - krbové náradie - kovový nábytok.

Predmetom podnikania firmy MTK Brno s.r.o. je realizácia, odstraňovanie stavieb, projektová činnosť a iné služby.

Služby: - opravy výtlkov Jetpatcher - prenájom stavebných strojov - záhradné a parkové úpravy - výroba, predaj stavebného reziva - predaj a doprava palivového dreva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavebné práce: - práca na vodných tokoch, úprava korýt a hatí - gabióny, spevňovanie svahov opornými stenami - výstavba a opravy ...

Už od začiatku svojho pôsobenia sa firma Jaroslav Štěrba špecializuje na zemné práce a autodopravu v regiónoch Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlín a okolie. Vykonávame výkopy základov stavieb, pivníc a výkopy na vybudovanie inžinierskych sietí. Zaisťujeme demolácie a demolačné práce pomocou hydraulického kladiva vrátane odvozu sutiny a ...

Ing. Václav Kolář je firma zaoberajúca sa geodéziou predovšetkým v okresoch Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Opava a Vsetín.?

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku, predaj, dodávka: - interiéry, nábytok - šatne - kúpeľne - kuchyne - detské a obývacie izby - bytové doplnky - spálňa - dodávka vrátane spotrebičov.

predaj-montáž-servis fotovoltaiky. tepelných čerpadiel, dojednanie dotácií

Tesárske, klampiarske a pokrývačské práce - realizácia striech.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - výroba a montáž regulačných prístrojov na meranie tepla.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - hydroizolácia - zatepľovanie plochých striech.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku.

Činnosť: - výškové práce - orez, výrub stromov - údržba zelene. Predaj: - palivové drevo.