Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Murár, murárske práce. Murovanie priečok a obvodových múrov, vonkajšie a vnútorné omietky. Práca: - opravy a nátery fasád - maliarske práce bytov a interiérov. Obkladačské a dlaždické práce.

Inštalatérske a kúrenárske práce: - rozvody plynu a vody - inštalácia podlahového kúrenia - čistenie, rekonštrukcia a inštalácia kanalizácie. Servis: - plynové spotrebiče.

služby: - elektroinštalačné práce - revízie elektrických zariadení.

Firma Patrik Militký sa zaoberá realizáciou stavebných prác. V rámci našej činnosti sa špecializujeme predovšetkým na pokládku vonkajších dlažieb rôznych typov. Pôsobíme prevažne v okrese Ústí nad Orlicí. Naše služby: - stavebné práce - pokládka vonkajších dlažieb (napr. zámková dlažba, ai).

Kovovýroba, výroba, predaj: - vzorková predajňa-kováčske polotovary - kováčske práce - výrobky umeleckého kováčstva - ploty, brány - mreže, - zábradlie, - krbové doplnky, - prístrešky - vešiaky, svietniky. Remeselnícke práce: - kováčske práce - zámočnícke práce.

Deratizácia, dezinfekcia (desinfekcia), dezinsekcia (desinsekcia), likvidácia: - plesní - sršne a osie hniezda. Hubenie hlodavcov (myšou, podkanov, potkanov), mravcov, pavúkov, komárov. Likvidácia ploštíc. Drobné stavebné práce. Dokončovacie stavebné práce. Práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke.

Montáž, inštalácia, oprava, servis: -kúrenie -kotle, rôznych výrobcov -plynové zariadenie. Remeselnícke práce: -kúrenárske.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej ...

E-shop: - elektrické náradie - gola sady - zváracia technika - brúsky - záhradné náradie - murárske a maliarske náradie - spojovací materiál - čerpadlá.

Kameníctvo - vlastná výroba nových pomníkov - opravy a rekonštrukcia starých pomníkov - kosenie a obnova písma priamo na cintorínoch - žulové dosky na použitie napr. na parapety, schodiská, obloženie krbov - žulové opekacie dosky

Múdra chémie. Výroba, predaj: - stavebná chémia - čistiace, odmasťovacie prostriedky - chemické prípravky na upratovacie firmy a priemysel - hydroizolačné materiály pre stavebníctvo.

Montáž a servis žalúzií, sietí proti hmyzu, roletiek a roliet + plastové okná.

Kovovýroba, zákazková výroba: -mreže -vráta, oceľové dvere (dverí) -brány -schodiská, schody -rozvodné skrine, rozvádzače -oceľové konštrukcie -výrobky umeleckého kováčstva. Remeselnícke práce: -zámočnícke -zváračské. Protipožiarne uzávery: -dvere -vráta, steny

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Obráběčství Zámočníctvo, nástrojárstvo Oprava ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Stolárstvo, podlahárstvo -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných ...

Stavebná firma Renostav Třeboň s.r.o. sa už od roku 1991 zaoberá komplexnou stavebnou činnosťou predovšetkým v oblasti výstavby rodinných domov a rekonštrukcií nehnuteľností. Súčasne ponúkame aj ďalšie stavebné práce, napr. výstavbu garáží, realizáciu podkrovných vstavieb a tiež zatepľovanie domov. Sme držiteľmi certifikátov kvality v oblasti ...

Naša firma Vám ponúka strojné omietaní a prevedenie vnútorných aj vonkajších omietok vrátane murárskych prác. Postavíme vám dom od základov, väčšinu materiálu si zaistíme sami alebo Vám poradíme s výberom firmy. Predovšetkým svoju činnosť sústredíme na kompletnú dodávku jednovrstvových aj dvojvrstvových vnútorných a vonkajších omietok vrátane ...