Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Inštalatérske práce. Montáže: - solárne kolektory - tepelné čerpadlá - kotly na biomasu vrátane akumulačných zásobníkov - rozvody ústredného kúrenia - vodoinštalácia - odpady - plynofikácia vrátane revízie. Opravy: - plynové kotly - podlahové kúrenie. Kúpeľne na kľúč. Inžinierska činnosť.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž elektrických zariadení - revízie a opravy elektroinštalácií - montáž a opravy bleskozvodov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie - obklady, dlažby

Vodohospodárske stavby: návrhy, príprava a realizácia: - mechanicko-biologickej čistiarne odpadových vôd pre obce a mestá - ohrev vody pomocou výmenníkových staníc či samostatných vykurovacích okruhov - chemické hospodárstvo - skladovanie, riedenie, miešanie a transportovanie kvapalných chemikálií - bioplynovej stanice - vypracovanie ...

Autocamping je umiestnený v susedstve letných kúpeľov a krytého plaveckého bazéna, ponúka na využitie 28 miest pre obytné prívesy a 32 miest pre stany.

Maloobchod, predaj: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytové jadrá. - kúpeľne. Stavby RD a rekonštrukcie budov.

Naša firma sa špecializuje na zemné a výkopové práce, ako aj demolačnú činnosť. Do portfólia zemných prác, ktoré naša firma ponúka patria: - výkopy základov, kompletná príprava podložia pre základové dosky - výkopy rybníkov, bazénov, jazierok a nádrží - výstavba a rekonštrukcia vodovodných stok, rádov a prípojok - terénne úpravy a ...

Elektroinštalačné práce: - zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - telefónne ústredne - elektroinštalácia RD - projekčná činnosť.

Služby: - automatizácia priemyselných procesov - meranie a regulácia neelektrických veličín - slabo aj silnoprúdové rozvody, elektrorozvody - záručný aj pozáručný servis - revízia elektro, elektrické zariadenie.

Činnosť: - projektová, projektovanie, projekcia - inžinierska. Architekt.