Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť Antonín Slepánek sa zaoberá elektroinštaláciou a elektroinštalačnými prácami. Vykonávame všetky elektroinštalácie a elektroinštalačné práce, od dodávky materiálu, cez projektovanie a navrhnutie, až po finálnu montáž a bezpečné spustenie. Ponúkame aj kompletné práce v oblasti fotovoltaiky, fotovoltaických elektrární, montáž a servis ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - vykurovanie - radiátory - kotly - bojlery - vane, hydromasážne vane - sprchové boxy - parné kabíny, infrasauny - sanitárna keramika - vodovodné batérie - kúpeľňové doplnky a kúpeľňové vybavenie. - kúpeľňový nábytok - inštalačný materiál.

služby: - vývoj, výroba a dodávky železničných prejazdov a prechodov pre chodcov - železničné prejazdy a prechody

Odborný servis okien a dverí vrátane doplnkov, nastavenie a údržba kovania, náhradné diely kovania, tesnenia, zámky, kľučky, pánty, dverné zatvárače ai. Predaj, montáž a servis interiérovej tieniacej techniky - žalúzie, rolety, rolety deň a noc, rolety do strešných okien, siete proti hmyzu. Montáž a servis anténnej a satelitnej techniky, pozemné ...

Maloobchod, predaj: - farby (fasádne, interiérové, syntetické) - laky - maliarske potreby - riedidlá - tónovacie centrum - komplexný sortiment lakov, farieb. Tónovanie farieb.

Areál pohoda, služby: - prekážkový biliard - minigolf - kolky - vonkajší stolný tenis - detské ihrisko so šmykľavkami a preliezkami - záhradná reštaurácia

Stavebno stolárske výrobky. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, poradenstvo, montáž, kompletný servis. dvere: -s prírodnou dyhou a lakom -certifikované predajca pre interiérové dvere SAPELI -veľký výber sklenených výplní -masiv aj dyhované vrátane obložkových zárubní -bezpečnostné s kovovým jadrom, protipožiarne (požiarna) BEDEX, SAPELI ...

Elektroinštalácia bytových aj nebytových priestorov. Stavebné práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikárske práce - inštalatérske práce - murárske a obkladačské práce - stolárske práce

Revízia elektroinštalácií a bleskozvodov - revízia elektrických spotrebičov a náradia - revízia elektrických zariadení a strojov.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - inštalatérske a kúrenárske práce - oprava, údržba a montáž kotlov - rozvody teplej a studenej vody - podlahové aj bežné vykurovanie - rekonštrukcia kuchýň a kúpeľní.

Stavebné úpravy, rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia bytových jadier a kúpeľní - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - podlahárske práce.