Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba: -Elektrické rozvádzače -měděné lampy -Elektrické pece pre vytvarovací rámy.

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

inštalácia a predaj vykurovacích fólií a infrapanelu značky HEAT DECOR - autorizovaný partner

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod: - kúpeľňové štúdio - PRIAMI DOVOZCOVIA DLAŽIEB A OBKLADOV ZO ŠPANIELSKA - španielske obklady a dlažby PERONDA, APARÍCIU, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitárna keramika, CATALAŇO - všetko vybavenie kúpeľne. Grafické spracovanie návrhov kúpeľní a interiérov podľa priania zákazníka.

Ponúkame: - priemyselné izolácie potrubia - tepelné, chladové, technické - montáže opláštenie a zastrešenie objektov - pôsobíme v celej SR

Malina Rekonštrukcia V oblasti stavebníctva pôsobíme na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Širokým sortimentom našich služieb pokrývame plne požiadavky našich zákazníkov na kompletné dodávky jedinou firmou, čo so sebou nesie výhody nadväznosti prác pri akýchkoľvek adaptáciách bytov či domov a objektov. Vykonáme napr. rekonštrukciu ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo, CNC obrábanie - frézovanie -Veľkoobchod

Montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení

Celororočná údržba a opravy ciest, komunikácií, parkovísk, chodníkov a nehnuteľností. Čistenie fasád, objektov, priemyselných a výrobných technológií, vodných tokov. Údržba zelene a kultivácia pozemkov, krajinotvorba. Regenerácia prírodných plôch, parkov, industriálnych a priemyselných zón.

Dodávky a montáže: -sadrokartónové systémy -výrobky firmy Velux -kompletné zateplenie budov kontaktným zatepľovacím systémom fasád -tesárske práce. Montáže sadrokartónu nielen pre Břeclav, Hustopeče, Brno a okolie, ale aj v rámci celej SR.

Maloobchod, predaj: -stavebný materiál -rezacie diamantové kotúče pre ručné uhlové brúsky, stolové píly, rezače spar (betón, dlažba, taška, asfalt, keramika) -akrylátové vane, kúpeľňové doplnky, sanitárny tovar -domáce potreby, tel.: 515333107 -plynové sporáky. Stavebná činnosť: -stavby občianske, priemyselné, ...

Smarteon Systems s.r.o. sa zameriava na automatizáciu domácností a múdre bývanie s inteligentnou elektroinštaláciou.

SALEX trade spol. s r.o. sa zameriava na predaj ručného, pneumatického, automobilového a aku náradia a záhradnej techniky.

BC Diamonds Group s.r.o. sa zameriava na vŕtanie a rezanie diamantovou technológiou, na predaj rekuperačných jednotiek, jadrových vrtákov a na búracie práce.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

DP stavinvest s.r.o. sa zameriava na stavebnú činnosť elektroinštalačnej, vodoinštalačnej, kúrenárskej, obkladačskej a sadrokartonárskej práce.