Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výškové práce. Stavebné práce. služby: -fasády -malba, montáž -mytí okien výškových budov -zateplení -opravy a rekonštrukcie striech -opravy a rekonštrukcia balkóny -ochrana proti vtáctvu.

Výhradný dovozca výrobkov firmy KRAUSE. Predaj, požičovňa, prenájom: - hliníkové lešenie - hliníkové rebríky -pracovný plošiny.

Špecializovaná geodetická firma, ktorá vykonáva všetky práce v obore geodézie: -geodetické a zememeračské práce -Práca v katastri nehnuteľností -geometrické plány, geografickej informačné systémy -vytyčování vlastníckych hraníc -podklady pre výkup pozemkov -Identifikácia parciel a vlastníctva -pozemkové úpravy ...

Geodézia (geodézia). Naše služby a produkty - Geodetické práce komplexne: -práca v katastri nehnuteľností -komplexné služby pre pozemkové úpravy -technické mapy miest, správa dátových skladov -pasportizácia -pasportizácia budov a podpora facility manažmentu -pre mestá a obce - pasport komunikácií, zelene, mobiliáru, dopravného ...

Špecializovaná geodetická firma, ktorá vykonáva všetky práce v obore geodézie: -geodetické a zememeračské práce -Práca v katastri nehnuteľností -geometrické plány, geografickej informačné systémy -vytyčování vlastníckych hraníc -podklady pre výkup pozemkov -Identifikácia parciel a vlastníctva -pozemkové úpravy orientovaná ...

Služby: -geodézia -kompletné geodetické práce -práca v katastri nehnuteľností -komplexné služby pre pozemkové úpravy -inžinierska geodézia a špeciálne práce -podpora projekčných a stavebných prác.

Geodézia. Geodetické práce: -zememeračské -vytyčovacie -pasportizácia.

Zámočnícka výroba, zámočníctvo: -výroba mreží -ploty, brány -mřížové dvere -nůžkové mreže -TETRA mreže -zakázková výroba.

Stavebníctvo. Spoločnosť je certifikovaná podľa normy ISO STAVBY - Ing. Dodávky na kľúč, novostavby, rekonštrukcie, opravy: - stavby pozemné, vodohospodárske, dopravné, priemyselné - rodinné domy - drevostavby - podkrovné vstavby - záhradné stavby. Remeselné práce vlastnými pracovníkmi: - murár, tesár, maliar, sadrokartonár, ...

služby: - čistenie bazénov - údržba bazénov - servis bazénov a technológií - montáž bazénov a technológií - chemická úprava vody - predaj bazénov a príslušenstva - odzimovanie a zazimovanie bazénov - predaj bazénovej chémie

Dodávka a montáž: - sadrokartónové konštrukcie - minerálne podhľady.

Montáž, oprava: -všetky elektroinštalačné práce -opravy a rekonštrukcia bytového fondu slaboprúdové rozvody -Elektrické vykurovanie -přímotopné konektory -sálavé panely Výhrevné rohože -přímotopné elektrické kotly a panely -hromosvody -revize elektro.

Predaj, montáž: -kompletné plastové potrubné systémy -PVC-U (polyvinylchlorid) -PE (polyetylén) -Pp (polypropylén).

Výroba, montáž: -plastové zvárané bazény -nádrže na pitnú aj dažďovú vodu -septiky (aj viac komorové) -kanalizačné nádrže (žumpy) -prečerpávacie nádrže (vrátane automatického čerpacieho systému) -čistiarne odpadových vôd.

Dodávka, predaj, e-shop: - drevoobrábacie stroje - obrábacie stroje - tvarovacie stroje - meradlá (mikrometre, úchylkometry, ...)

Výškové práce: - nátery, opravy, čistenie a zatepľovanie fasád. - nátery železných konštrukcií. - montáže antén na ťažko prístupné miesta. - výrub a orez stromov. - pokládky strešných krytín a opravy striech - umývanie okien. - opravy a čistenie odkvapov.

Dodávka, predaj: - kamenivo na podložie a jeho zhutnenie Dodávka - dlažba podľa vlastného výberu zámková, vegetačná, plochá Všetky zemné práce - výkopové a zahrňovacie práce pre inžinierske siete - úpravy terénov pred stavbou a po dokončení demolácie alebo stavby (vrátane pristavenia kontajnera a odvoz zeminy alebo sute na skládku) - ...