Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Geodézia. Geodetické práce: -zememeračské -vytyčovacie -pasportizácia.

Špecializovaná geodetická firma, ktorá vykonáva všetky práce v obore geodézie: -geodetické a zememeračské práce -Práca v katastri nehnuteľností -geometrické plány, geografickej informačné systémy -vytyčování vlastníckych hraníc -podklady pre výkup pozemkov -Identifikácia parciel a vlastníctva -pozemkové úpravy orientovaná ...

Zámočnícka výroba, zámočníctvo: -výroba mreží -ploty, brány -mřížové dvere -nůžkové mreže -TETRA mreže -zakázková výroba.

Stavebníctvo. Spoločnosť je certifikovaná podľa normy ISO STAVBY - Ing. Dodávky na kľúč, novostavby, rekonštrukcie, opravy: - stavby pozemné, vodohospodárske, dopravné, priemyselné - rodinné domy - drevostavby - podkrovné vstavby - záhradné stavby. Remeselné práce vlastnými pracovníkmi: - murár, tesár, maliar, sadrokartonár, ...

služby: - čistenie bazénov - údržba bazénov - servis bazénov a technológií - montáž bazénov a technológií - chemická úprava vody - predaj bazénov a príslušenstva - odzimovanie a zazimovanie bazénov - predaj bazénovej chémie

Dodávka a montáž: - sadrokartónové konštrukcie - minerálne podhľady.

Montáž, oprava: -všetky elektroinštalačné práce -opravy a rekonštrukcia bytového fondu slaboprúdové rozvody -Elektrické vykurovanie -přímotopné konektory -sálavé panely Výhrevné rohože -přímotopné elektrické kotly a panely -hromosvody -revize elektro.

Predaj, montáž: -kompletné plastové potrubné systémy -PVC-U (polyvinylchlorid) -PE (polyetylén) -Pp (polypropylén).

Výroba, montáž: -plastové zvárané bazény -nádrže na pitnú aj dažďovú vodu -septiky (aj viac komorové) -kanalizačné nádrže (žumpy) -prečerpávacie nádrže (vrátane automatického čerpacieho systému) -čistiarne odpadových vôd.

Dodávka, predaj, e-shop: - drevoobrábacie stroje - obrábacie stroje - tvarovacie stroje - meradlá (mikrometre, úchylkometry, ...)

Výškové práce: - nátery, opravy, čistenie a zatepľovanie fasád. - nátery železných konštrukcií. - montáže antén na ťažko prístupné miesta. - výrub a orez stromov. - pokládky strešných krytín a opravy striech - umývanie okien. - opravy a čistenie odkvapov.

Dodávka, predaj: - kamenivo na podložie a jeho zhutnenie Dodávka - dlažba podľa vlastného výberu zámková, vegetačná, plochá Všetky zemné práce - výkopové a zahrňovacie práce pre inžinierske siete - úpravy terénov pred stavbou a po dokončení demolácie alebo stavby (vrátane pristavenia kontajnera a odvoz zeminy alebo sute na skládku) - ...

Výroba, dodávka: - všetky typy sklá - interiérové celosklenené steny a dvere - kovanie sklo - zimné záhrady - sklenené konštrukcie.