Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: -maliarske -natieračské - tapetárske Služby: -natáčanie videa, spracovanie videa -videoslužby, Svadobné video

Stavebné práce, izolácie: - bazény a jazierka - hydroizolácia strešných plášťov a terás - proti zemnej vlhkosti aj tlakovej vode - protiradónové - proti chemickým a ropným látkam.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniace techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Výroba: -bridlicové strešné krytiny, obklady a dlažby -komponenty na pokrytie komínov. Doplnky: -úžľabie obojstranné -lemy striech -odkvapy jednoduché a dvojité -hrebene -nárožie -komíny.

Firma VODATEX v Košiciach je odborníkom v predaji vodoinštalačného a vykurovacieho materiálu. Vyberiete si u nás zo širokého sortimentu od vodovodných batérií, sanitárneho vybavenia a keramiky cez čerpadlá, až po podlahové vykurovanie. Našu predajňu nájdete v Košiciach na ulici Purkyňova. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, internetový obchod, ...

Spoločnosť SEVP servis, s.r.o. ponúka zákazníkom zámočnícke a sústruženie a brúsenie, frézovanie a zváračské práce. Vykonávame tiež opravy na lokomotívach a koľajových vozidlách. Sme poskytovateľ servisných služieb pre České dráhy a opravcu koľajových vozidiel. Opravy, servis, práce: - údržba a renovácia náhradných dielov pre koľajové ...

Klampiarske, pokrývačské, tesárske práce. Montáž bridlice. Rekonštrukcia historických pamiatok.

Predaj: -priemyselné čerpadlá -spojovacie potrubné systémy, vývevy, dúchadlá, miešadlá, elektromotory, prevodovky a priemyselné armatúry.

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere, zimné záhrady, presklené steny vrátane všetkého príslušenstva (siete, parapety) - žalúzie (horizontálne, vertikálne) - výroba, montáž PVC okná a dvere profily Kömmerling.

Výroba, montáž a predaj: -plastových okien a dverí - systém REHAU. -kompozitové okná- systém REHAU GENEO -hliníkové okná a dvere ALURON. Maloobchod, predaj, montáže, dodávka: -príslušenstvo pre plastové okná a dvere -interiérové dvere -garážové brány HORMANN -zimné záhrady.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.