Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení.

Vykonáva: - katodická ochrana plynovodov, vodovodov, zemná konštrukcia - meranie izolácie potrubia Pearsonovou metódou. Výroba: - iskrové defektoskopy.

Maliarske, natieračské a lakovnícke práce. Prípravné a dokončovacie stavebné práce-opravné murárske práce, sadrokartónové práce, tapetovanie, špeciálne stavebné práce-zákazková výroba imitáciou kameňa (použitie v interiéri aj exteriéri).

Naša firma zaistí všetky prípravné práce pre stavby a poskytuje záhradnícke, murárske a zemné práce v celom Trenčianskom kraji. https://zemnipracebarton.sluzby.cz/ služby: -zemní, murárske a záhradnícke práce -výkopové práce -přípravné práce pre stavby -dokončovací terénne práce na stavbách a pozemkoch -bourací práce -demolice ...

Remeselnícke práce: - stolárske - stolárske. Montáže interiérových dverí. Podlahárske práce.

Montáž plynových spotrebičov. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Čistiarne, septiky, nádrže Výroba, predaj, montáž, servis: - domové čistiarne odpadových vôd (ČOV) - plastové nádrže, žumpy - vodomerné šachty - plastové nádržky - čerpacie stanice (pre čerpanie odpadových, dažďových a spodných vôd) - septiky, septikovej nádrže - ostatné (komunálne čistiarne, terciálne dočistenie, kanalizačné ...

Maloobchod, predaj: - stavebného materiálu - stavebného náradia - farieb a lakov - včelárskych pohárov a viečok. Čerpacia stanica - predaj LPG do áut.