Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod: -elektroinštalačný materiál.

Veľkoobchod, predaj: -elektroinštalačný materiál.

Maloobchod a veľkoobchod: -elektroinštalačný materiál.

Komplexná stavebná činnosť: - poľnohospodárske stavby - pozemné, priemyselné a inžinierske stavby - bytové a občianske stavby - opravy a rekonštrukcie - nadstavby, prístavby, komplexné opravy.

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Veľkoobchod, maloobchod: -farba tuzemskej výroby -malířské, natieračské hmoty -fasádní farby -penetrace -tmely, lepidlá -zateplovací systémy služby: -míchání autolakov -míchání farieb.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - byty - rekonštrukcia

Dodávam strechy na kľúč vrátane odkvapov, oplechovania, montáže okien VELUX, FAKRO, otvorené garáže, pergoly. Ponúkam tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, montáž lepených striech, zatepľovanie striech, opravy a rekonštrukcie, všetko od návrhu, rozpočtu až po realizáciu.

Stavebná firma Výstavba, komplexná stavebná činnosť: -bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske stavby -administratívne stavby -stavby pre zdravotníctvo -regenerácia panelových domov. Držiteľ certifikátu kvality podľa normy ČSN EN ISO 9001:2001

Práca, služby: - sklenářství. Rámovanie obrazov.

DODÁVATEĽ KOMPLETNÝCH SLUŽIEB V OBLASTIACH: -výstavba, údržba a rekonštrukcia NTL, STL, VTL plynovodov vrátane prípojok a ostatných plynárenských zariadení -prevádzkovanie vodovodov, kanalizácií a ČOV pre verejnú potrebu -výstavba vodovodov, kanalizácií a ČOV -výstavba parovodov a horúcovodov -dodávky a rekonštrukcia ...

Kompletné služby elektroinštalácií. Klimatizácia Sinclair, LG, Samsung. Elektronické zabezpečovacie systémy a kamerové systémy. Prístupový a dochádzkový systém.

Drevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a sústružené polotovary. Predaj dreva: -guľatina -bukové rezivo. Sušiareň, sušenie dreva. Lisovanie: -ekologické drevené brikety.

Stolárstva. Výroba, predaj a montáž nábytku: -na zákazku kuchynskej linky, vstavané skrine -detské izby -kancelárskych, ordinačné nábytok -Dvere, skrine, komody a ďalšie doplnky z masívu.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavebný materiál . malty, omietky - izolácia - komíny - betónové výrobky.

Firma INGREMO s. R. O. Sa zameriava na projekčné práce v oblasti pozemných a dopravných stavieb. Zaistíme projektovú dokumentáciu v stupni štúdie, dokumentácie pre územné konanie, dokumentácia k stavebnému povoleniu, realizačnej dokumentácie aj dokumentácia skutočného vyhotovenia. Projekčná činnosť, služby: - stavebná projekcia - ...

Strojárska firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova poskytuje služby v oblasti strojného zámočníctva, CNC obrábania, brúsenia na plocho, zvárania metódou MIG, TIG a delenia materiálu. Pôsobí v lokalite Zlínský kraj, Moravskosliezsky a Juhomoravský kraj.

FRIMA Ekodrill Zlín sa špecializuje na vŕtané studne, zhotovenie prípoje a stavbu studní na kľúč. Vykonávame vyhľadávanie vody, vrty pre tepelné čerpadlá, hydrogeologický prieskum, rozbory, úpravu vody a monitorovanie jej kvality. Zabezpečíme Vám čistenie studní a kompletné vybavenie čerpadlom a vodárňou. Voda - studňa - vŕtané studne - tepelné ...

Elektromontážna firma. Práca: - elektroinštalácia, elektroinštalačná - meranie a regulácia - elektromontáže (silnoprúdové, slaboprúdové) - montáž bleskozvodov - zváranie priemyselným robotom. Projekcia, revízia: - elektro. Remeslo: - elektrikár. Výroba: - elektrorozvádzače, elektrické rozvádzače nízkeho ...