Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Ing. Petr Skořepa ponúka všetky geodetické práce v oblasti katastra nehnuteľností. Zaoberám sa geometrickými plánmi, vytyčovaním hraníc, spresnením hraníc, vyznačením vecného bremena) a inžinierskej geodézie (podklady pre projekty, priestorové umiestnenie stavby, zameranie skutočného stavu po realizácii stavieb). Práca, služby: - geodetické ...

Ponuka autorizovaných projektov v oblasti architektúry, stavebnej projekcie, energetickej náročnosti a inžinieringu stavieb. Diagnostika budov termokamerou s následným návrhom zateplenia. Zaisťujeme preukazy energetickej náročnosti - PENB.

Kachliarstvo. Projekcia, výstavba na kľúč, rekonštrukcia, montáž: - kachľové pece - interiérové, vonkajšie krby (kachľové, žulové, mramorové, teplovzdušné) - nerezové komíny Schiedel. Predaj: - krbové kachle Romotop - krbové vložky - krbové príslušenstvo.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb Obrábačstvo

Spoločnosť KLIMATIKA jknp s.r.o. sa zameriava na predizolované potrubie a klimatizáciu značiek Airwell a Panasonic.

Sanácia vlhkého muriva, betónových konštrukcií. Statické zabezpečenie stavieb. Kompletná rekonštrukcia bytov. Tlakové injektáže.

Ponúkam murárske práce rekonštrukcia kúpeľní obklady a dlažby, štuku a perlinku maľovanie domov aj bytov rozvody vody elektriny. Strechy.Viac informácií na e-maile na WhatsApp či po telefóne.

Stavebné práce - vodohospodárske stavby - výstavba rybníkov - zemné práce - demolačné práce, demolácie - terénne úpravy.