Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Elektroinštalácia, autorizovaný dodávateľ ČEZ distribúcie. Práca: -stavebná a technologická inštalácia -káblové súbory nn, vn -trafostanica -meranie regulácie -zemniace a bleskozvodobé siete -revízie a prihlášky na odber.

Firma Betónové podlahy Žiak s.r.o. sa zaoberá realizáciou strojne hladených betónových podláh, ktorých hlavnou výhodou je predovšetkým rýchlosť pokládky. Naše služby: - strojne hladené betónové podlahy - penobetóny - polystyrénbetóny - tepelné izolácie, fúkaná izolácia - izolácia proti vode.

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Naša firma sa zameriava na všetky stavebné a murárske práce. Ponúkame napríklad výstavbu domov, rekonštrukciu bytov, domov a bytových jadier vrátane všetkých pridružených prác, prípravné a dokončovacie stavebné práce a ďalšie. Pôsobíme predovšetkým v okrese Nymburk.

Veľkoobchod, predaj, stavebniny: -stavebný materiál -vybavenie Vašej stavby od A až do Z -stavebné družstvo -realitná kancelária -stavebné práce.

Maloobchod, predaj: -náterové hmoty -akrylátové-vodou riediteľné: -drevo -kov -fasády -tmely, lepidlá, PU peny -spotrebiteľská chémia -postreky -maliarske prípravky -ochranné nástreky-autokarosérie -miešanie, tónovanie -plnenie. autolaky-spreje.

Oprava: - komunikácia tryskovou technológiou - Jetpatcher. Zemné a výkopové práce.

Oficiálny distribútor konštrukčných dosiek wedi pre ČR, SK, PL. Konštrukčné dosky wedi sú 100% vodeodolný stavebný materiál. Ideálna na tvorbu exkluzívnych dizajnových kúpeľní, konštrukciu sprchovacích kútov a vaňových zákrytov, wellness nábytku, tepelnú izoláciu stien, lodžií a balkónov, obklady odvetrávaných fasád. Konštrukčné dosky sú zhotovené ...

Podniková predajňa. Plotové centrum. Predaj, maloobchod: - pletivo, ploty - pletené, zvárané - drôty - výrobky z drôtov. Sídlo firmy: - Syllabova 1263/60, Ostrava - Vítkovice.