Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Studio moderné podlahy, podlahové štúdio. Predaj, montáž, servis: - podlahové krytiny - interiérové dvere - posuvné, atypické rozmery - stavebnej chémie. Pokládka, lepenie podlahových krytín. Kúpeľňové štúdio.

Klampiarske práce. Zhotovíme žľaby a zvody, vrátane dodania materiálu (pozinkovaná meď, systémy Lindab)

Firma Staviga CZ, s.r.o. v Zlíne s viac než 20-ročnou tradíciou v odbore stavebníctva vykonáva výstavbu, rekonštrukcie a opravy rodinných domov i ostatných budov. - zemné a výkopové práce, výmurovky obvodového muriva a priečok, betonáže základovej dosky - zateplenie fasády, vnútorné aj vonkajšie omietky, izolácie striech a stropov, dodávka ...

Výroba, maloobchod, predaj: -garážové brány: -rolovacia hliníková, výklopná, sekčná -vertikálne a vonkajšie žalúzie -horizontálne žalúzie -predokenné rolety -markízy (výsuvné, balkónové, korbové) -mreže (navíjacie, nožnicové, rozťahovacie) -brány (krídlové, posuvné) -plastové okná a dvere.

Výroba, montáž: -oceľové, kombinované schody, schodiská -zábradlia, brány, strešné svetlíky -ľahké oceľové konštrukcie. -posuvné a krídlové brány, oceľové rošty Ponúkame schody exteriérové, žiarovo zinkované alebo schodiská interiérové kovové, nerezové, kombinované s drevom.

práca: -opravy ciest -asfaltovou emulzií -obalovanou zmesou.