Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.

Kompletné rozvody vody, voda, odpadov, kúrenie. Murárske a obkladačské práce, murár. Bytové jadrá, jadro, kúpeľne, rekonštrukcia kúpeľní, vane, batérie, bojlery. Kotly, kotol, radiátory.

kovovýroba: -oceľové konštrukcie - haly, prístavby -zámečnická, zámočníctvo, zámočník -kovové železné vráta, ploty, brány, zábradlia, poklopy, nádstřešky, pergoly. Realizácia, stavby, stavba: -opláštění haly, budovy - trapézové plechy, sendvičové PUR panely. Výroba, montáž: -světlíků a konštrukcií s polykarbonáty. práca: ...