Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

sklenářství: - izolačné sklá - hliníkové dvere a okná - rezanie a brúsenie skla - rámovanie.

Činnosť spoločnosti: - technické a ekonomické štúdie - geodetické služby - projektová dokumentácia pre realizáciu stavieb - autorský a technický dozor stavieb - odborné konzultácie a poradenstvo - činnosť účtovných poradcov, vedenie daňovej evidencie - poskytovanie služieb v oblasti BOZP

Elektroinštalačné práce v bytoch a rodinných domoch. Realizáciu hrormosvodů. automatizácia: - obuvnícke stroje, vysekávacie stroje, garbiarskej stroje plastikárskej stroje - jednoúčelové stroje pre kovoobrábanie.

Výroba, predaj: - elektrické vykurovacie systémy.

Spoločnosť Kameň Becke Moravia, s.r.o. so sídlom v Jeseníku v Olomouckom kraji sa zaoberá predajom prírodného kameňa, ktoré importuje z Číny a Indie. Tiež ťažíme bridlicu vo vlastnom ložisku moravskej bridlice. Zakúpiť u nás môžete takmer akýkoľvek formát prírodného kameňa z materiálov bridlice, žula, mramor, kvarcit a pieskovec. Ponúkame tiež ...

Dodávka, servis automatických zavlažovacích systémov. Pôsobíme v Česku aj na Slovensku. Ďalšie služby: - pokládka trávnych kobercov - stavba bazénov a ich rekonštrukcia - návrhy a stavba záhradných jazierok.

Firma dodáva fotovoltaické elektrárne a navrhuje energetické úspory pre firmy a domácnosti. Spracovanie nezáväznej ponuky vrátane cenovej kalkulácie zadarmo. Navštíviť nás môžete v kancelárii na adrese U Tehelne 4127/12 v Hodoníne.

Spoločnosť FULGUR, spol. s r. o. dodáva spoľahlivá dizajnové svietidlá pre domácnosti, komerčné priestory i priemysel. V ponuke máme interiérové a vonkajšie osvetlenie v mnohých prevedeniach. Pôsobíme ako výhradný zástupca belgickej značky Lucid, ďalej distribuujeme svietidlá značky Oppl, TRQ, IVERLUX. Ponúkame tiež výrobu ručne robených ...

Nákup a predaj, služby: Návrh, riešenie, realizácia: Armatúry, armatúra pre: -pitnú vodu, odpadovú vodu, voda, priemysel -PE, PVC tvarovky, tvarovka, rúrky, rúrka, rúrkové systémy -poradenstvo -povrchová voda, protipovodňová ochrana, ČOV -armatúry pre priemysel -plastové potrubie a tvarovky -zastúpenie Hawle, Saint Gobain.

Výroba, predaj: -maliarske valčeky -krycie papiere a fólie -komplety maliarskych súprav.

Práca: -plynoinštalačný -kúrenárske práce -vodoinštalatérske

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Práca: -múrnictvo -elektroinštalácia -inžinierske siete -chodníky -stavby na kľúč

Stavebné práce: -izolácia, zatepľovanie -murárske -betonárske -obklady a dlažba

Služby: -truhlárstvo -truhlárske práce.