Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Čerpanie betónu na dlhšiu vzdialenosť a do výšky

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Veľkoobchod, maloobchod: - fólie a hadice, sáčky, vrecia, tašky vrátane potlače - plachty, aj s okami - sáčky na psie exkrementy - bublinkové fólie, tiež antistatické - lepiace a viazacie pásky, vrátane potlače - tenisové lajny a spustia - zváračky fólií a teflón - hadičky, trubičky, profily - etikety samolepiace - papier i ...

Tomáš Hrubý ponúka murárske práce, sadrokartóny, plávajúce podlahy, dlažby a elektroinštalačné práce vrátane revízií. Služby: - murárske práce - sadrokartóny - plávajúce podlahy - dlažby - elektroinštalačná práca vrátane revízií. Sídlím na adrese V Rokli 55, Hudlica.

Výroba: -tlakové napúšťací ventily -úsporné vypúšťacie ventily -WC nádrže -bezespojové plastové hadičky -Pripojovacie hadice -vodovodní armatúry -Pripojovacie hadičky.