Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Elektroinštalačný materiál -zásuvkové skrine -zásuvky

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chladenie, klimatizácia, rekuperačné jednotky tepelných čerpadiel -realizácia, záručný aj pozáručný servis -zariadenie do bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, hotelov -zariadenia od popredných výrobcov LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Predaj kusových kobercov, rohoží a kúpeľňových predložiek. Showroom v Prahe 9. Doprava na všetko zadarmo, možnosť vrátenia tovaru do 1 roka. Originálne sortiment, priamy dovozca indických ručne tkaných kobercov. Maloobchod a veľkoobchod. Špeciálny nabádky pre architektov.

Predajňa papierových, vinylových, vliesových tapiet a plagátov. Tapety s motívmi tehly, dreva, kameňa. Fototapety a samolepiace tapety.

Firma Jimi Tore s.r.o. Kroměříž je česká firma zo Zlínskeho kraja. vyrábame a predávame sekčné garážové a sekčné priemyselné brány, posuvné brány, dvojkrídlové brány. V bránam dodávame a montujeme aj garážové, priemyselné i bránové pohony. Sme firma z Českej republiky, členský štát Európskej únie, vyrábame a predávame: -sekčné garážové a ...

Projekty stavieb mostného, cestného a pozemného staviteľstva - opravy, rekonštrukcie, novostavby

Stavebná firma, stavebné práce: -bytové stavby, byty -zatepľovanie -rodinných domov -kúpeľne, bytové jadrá -strechy, sadrokartónové konštrukcie -omietky -demolácia -murárske. ZELENÁ ÚSPORÁM.

Klampiarske a pokrývačské práce.

predaj: -náhradná diely pre plynové kotly a elektrické zásobníky na vodu -predaj plynových kotlov do 50 kW. Kompletné dodávky kúrenie na kľúč. Vložkovanie a revízie komínov. Veľkoobchod, malobchod: -diely pre plynové zariadenia.

Výhradný dovozca náterových hmôt STEELPAINT pre ČR a SR Výroba: - lepidlá - stavebná chémia - nopová fólia TECHNODREN

Firma FERRIC s.r.o. so sídlom v Plzni sa už viac ako 22 rokov zaoberá zámočníckou výrobou kovových konštrukcií predovšetkým pre stavebníctvo. Súčasne tiež realizujeme komplexné dodávky mobiliárov do miest a obcí a taktiež vyrábame umelecko-kováčske predmety. Naša ponuka: Stavebníctvo - bádia na betón, výklopné kontajnery, viacúčelové ...

Plávajúce podlahy Pardubice Zabezpečujeme práce podlahárske, pokladanie, montáže:  - koberce, PVC  - vinylové podlahy  - plávajúce podlahy Pardubice  - antistatické podlahy  - parkety vrátane renovácie  - podlahárstvo montáž - tel.:603573009  - montáž dverí Zameranie plochy zadarmo. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj:  - ...

Výroba, montáž: -Plastové okná, dvere, výklady, zimné záhrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -PROJEKTY zelená úsporám. Predaj, montáž: -drevená EUROOKNA TWW * -střešní okná FAKRO -stínicí technika. Zákazkové kancelárie: -Znojmo, Veľká Michalská 14/191, p.Kselik Petr, tel .: 515260485 -Břeclav, Fintaislova 1, p.Fojtl Jaroslav, tel., ...

Sme komunikačnou agentúrou, ktorá ponúka marketingový full servis malým aj veľkým firmám na našom aj zahraničnom trhu.