Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Nástrojáreň. - výroba lisovacích nástrojov na strihanie - presné strihanie (Feintool) - dierovanie - výroba prípravkov frézovacích, vŕtacích, montážnych (vrátane použitia vzduchotechniky FESTO), upínacieho náradia, meradiel, rezných nástrojov (vrtáky, frézy, sústružnícke nože, naťahovacie tŕne)

HW-PANTY spol. s r.o. je firma s dlhoročnou tradíciou a praxou, na trhu sanácia muriva je už od roku 1993. Vykonávame 100% účinné metódy, cenovo dostupné s garanciou. Sme výhradný zástupca rakúskej technológie HW-SYSTEM patentiert - nerezové dosky. Sanácia vlhkého muriva. Hydroizolácia: - odstránenie vlhkosti z muriva - technológia ...

Spoločnosť Hörmann je vedúcim výrobcom garážových brán, dverí, zárubní a pohonov. Všetky komponenty brán a pohonov spoločnosť Hörmann sama vyvíja a vyrába. Dodávame a vyrábame garážové brány výklopné a sekcionálne k rodinným domom. Priemyselné vráta sekčné, rolovacie a rýchlobežné. V našej ponuke nájdete vchodové i interiérové dvere. Ďalej ...

Projektová činnosť, projekcia: - upravny vôd - vodovody - kanalizácia - vodojemy a čerpacie stanice. Služby: - spracovanie dokumentácií vodovodov pre obce a mestá - inžinierska činnosť Poradenská činnosť: - vodohospodárske stavby.