Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť LOP realizácie, s.r.o. so sídlom v Ostrave sa špecializuje na dodávku a montáž plastových okien a dverí, hliníkových okien, prevetrávaných fasád a skladaných plášťov, ďalej na garážové vráta a kovové vráta. Dodávka, montáž a odborné poradenstvo:  - plastové okná a plastové dvere nemeckej firmy REHAU,  - prevetrávané skladané ...

Naša firma sídliaca v okrese Litoměřice ponúka svojim zákazníkom všetky elektroinštalačné práce vrátane revízií. Súčasťou našej činnosti sú aj opravy a repasie stavebných rozvádzačov a výmena zásuviek svietidiel vypínačov. Zakladáme si na kvalite nami odvedenej práce a dodržiavanie vopred dohodnutých cien. V prípade záujmu o nami ponúkanú činnosť ...

Spoločnosť vašežaluzie.cz s.r.o. so sídlom v Hlučíně sa špecializujú na všetky služby týkajúce sa tieniacej techniky v Ostrave a v celom Moravskosliezskom kraji. Zaistíme poradenstvo, dodávku, predaj, montáž i servis interiérových i exteriérových žalúzií, markíz, vonkajších roliet, predokenných aj nadokenných roliet i garážových brán. Pôsobíme ...

Montáž: -vodoinštalatérstvo -kúrenárstvo -plynoinštalácia -kotolne -školy, škôlky, prevádzky, hotely. Projekcia: -školy, škôlky, prevádzky, hotely. -revízia plynu -voda, kúrenie, plyn.

Píla. Pilarska, drevárska výroba: - trámy - dosky. Nákup a predaj: - kláty. Predaj: - paletové rezivo na výrobu paliet.

Práca, činnosť. Rekonštrukcia: -plechové zvršky veží, strechy -cirkevné, civilné stavby -malé opravy až po kompletnej rekonštrukcie krytiny strechy kostolov, kaplnky, rodinný dom, domy -pokrývačské práce -klampiarske práce.

Maloobchod, dodávka, predaj: -predaj vybavenia pre kúpeľne. -obklady -dlažba -sprchovacie kúty -vany -sanitárna keramika vrátane doplnkov -kúpeľňový nábytok. -zaistenie prestavby kúpeľní a bytových jadier od A do Z -pokládka dlažby -realizácia kúpeľní a bytových jadier -kúpeľne, bytové jadrá.

Výroba, predaj: -drevocementová tvárnica (drevocementová tvárnica) -celodrevené masívne schodisko v kombinácii s nerezom a sklom -LED osvetlenie do interiérov, do exteriérov (LED žiarovky a LED trubice)

Stavebná firma: - armované železobetónové monolitické stavebné konštrukcie.