Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Ručná výroba: - nábytok - postele - bytové doplnky Ručná výroba: - kované ploty Umelecké kováčstvo - výroba: - umelecké kovanie - netradičné darčeky - umelecké predmety - plastiky Výroba: - umelecké kovanie

Ponúkam stavebnú činnosť, rekonštrukcie, fasády, základové dosky vrátane výkopu základových pásov, hrubej stavby, SDK, omietky, tesárina, podľa dohody aj s dodávkou materiálov.

predaj - bytové doplnky porcelán, keramika, sklo Návrhy a celkovej realizácie interiérov (bytové a komerčné) - poradenská činnosť v oblasti interiérov projektovanie stavieb - poradenská činnosť v oblasti stavebníctva

Predaj, maloobchod, montáž: -plastové okná -plastové dvere -garážové vráta -žalúzie -siete proti hmyzu -vnútorné a vonkajšie parapety

Práca: -tesárske. -pokrývačské.

Projektová činnosť: -vodohospodárske stavby -kanalizačné stavby -ČOV -inžinierske siete

Kováčstvo, zámočníctvo, výroba brán, plotov, schodísk

Činnosť: - sklenárstvo - stolárstvo. Pilarska výroba v Jemnici, nábytok a stavebné rezivo, eurookná, altány, pergoly. Sklenárske práce s hlavným zameraním na výrobu izolačných dvojskiel a trojskiel.

Práca: -murárske. -rekonštrukcia domov. -rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: -pokrývačské. -klampiarske. -montáž strešných okien.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov aj bytových jadier.

Elektroinštalácia, zabezpečovacie systémy.

Výroba: -opravné objímky, strmene, objímky ba opravy -jednodielne, dvojdielne objímky -spájanie rúrok, potrubia.

Elektroinštalačné práce. Montáž, údržbu a opravy elektroinštalácií. Revízia - elektroinštalácia - rozvodné zariadenia NN a VN do 50 kV - transformátory - prenosné ručné náradie elektromontážna činnosť.

Odťahová služba. Požičovňa stavebnej techniky. Kontajnerová doprava. Pneuservis. Predaj náhradných dielov nových aj starších. Výkopové práce.

Opravy a servis elektromotorov. Prevíjanie elektromotorov a cievok, opravy elektrického ručného náradia.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce. Údržba a opravy elektrických zariadení. Montáž meracej a regulačnej techniky.

Stolárstvo. Výroba -interiérové dvere -barové stoličky -postele, stolíky -vráta -kuchynský stôl -lavica a stolička -kuchynské zostavy -okná - interiérové, exteriérové dvere -obklady, obloženie stien, stropy -schodové zostavy.

Služby -projektové, projektovanie. Výstavba -byty, rodinné domy -individuálne projekty, katalógy -doplnky žumpy, prístrešky, garáže, záhradné domčeky, stavby -poradenstvo, poistenie. Obchodné zastúpenie firmy EUROLINE Bohemia s.r.o., Brno.

Spoločnosť ALLTRONIC, elektronické stavebné skupiny a komponenty, spol. s r.o. sa venuje vývoju a výrobe vinutých dielov pre použitie v rôznych odboroch elektroniky, DC / DC meničov, tlmiviek a tiež sa zameriava na osadzovanie dosiek plošných spojov. V našom výrobné programu môžete teda nájsť tlmivky, DC / DC meniče, transformátory, odporové ...