Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Inštalatérske služby. Kúrenárske práce. Servis splyňovacích ekologických kotlov na drevo značky VIGAS. inštalácia: - sanitárnej techniky - krbov a kachlí - ohrievačov vody - elektrických a plynových kotlov - kotlov na tuhé palivá. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiál kúrenársky a vodoinštalačné: -sanitární keramika ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -výroba hnojív -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií -Výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných ...

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.

Stavba, výstavba: -bytová a nebytová výstavba Služby: -projekčná činnosť

RAUERHOLZ s.r.o. sa zameriava na služby v oblasti schodov, brán, krovov, záhradných prvkov, terás, dverí, interiérového nábytku a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Zámocká 742, 78353 Veľká Bystřice

Spoločnosť SBO KUBA s.r.o. prevádzkuje stavebný bazár a zameriava sa na predaj okien, dverí, sanity, dlažby, izolácie, elektra a mnoho ďalšieho.

Veľkoobchod v oblasti technického zariadenia budov.

Výroba: -nábytok -Vstavaný nábytok, skrine. Zákazková výroba, predaj: -kuchyňské linky -kancelárskych nábytok -detské izby -obývacia izby -atypický nábytok -předsíňové steny. Vymeranie vrátane návrhu, ocenenie, odborné poradenstvo zadarmo.

Stavebná firma. Stavebné práce, realizácia: -inženýrské siete -komunikace -odstavné plochy -občiansky stavby -rekultivace -zemní a výkopové práce: -čistenie tokov -výstavba a údržba rybníkov -vodohospodářské stavby -rekultivace skládok.

Spoločnosť FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje všetky služby pre vlastníkov lesa, zaoberá sa predajom stromov a guľatiny, realizáciami záhrad a prevádzkuje vínny archív. Služby pre vlastníkov lesa - ťažba a približovanie dreva - výsadba stromov a oplocovanie kultúr - nákup a predaj guľatiny a vlákniny Predaj odrastkov, ...

Otváranie, opravy a predaj trezorov. Zámočníctvo - kľúčová služba - výroba kľúčov. Predaj a montáž zámkov, kovania, bezpečnostných vložiek, dverných zatváračov ai. Zámočnícke práce v oblasti mechanického zabezpečenia objektov. Núdzové otváranie dverných zámkov. E-shop.