Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Qhouse znamená Quality House - kvalitné domy. Nami dodávané drevostavby vás príjemne prekvapia cenou a kvalitou prevedenia. Ponúkame drevostavby na kľúč alebo si vyberte z projektov prezentovaných na webe z kategórií klasické domy, bungalovy a moderné domy. Aj tieto vám individuálne upravíme.

Revízia kotlov a tlakových zariadení. práca: - vodoinštalácie - kúrenárske - montáž solárne systémy - rekonštrukcia kúpeľní.

Píla Vranovice, palivové drevo a ekopalivá. Výroba a predaj reziva, stavebné a stopárske rezivo, - zákazková výroba Kompletná montáž striech - strecha na kľúč vrátane pokrývačských a klampiarskych prác - sušiareň dreva - impregnácia reziva máčaním - porez dreva, stavebné rezivo, hranoly, dosky, laty - smrek, buk, dub, čerešňa, jaseň - ...

Firma EUROAKTÍV PRAHA s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá všetkou činnosťou v oblasti stavebníctva. Zameriavame sa predovšetkým na stavby na kľúč a rekonštrukcie vrátane všetkých pridružených činností. Pôsobíme predovšetkým v Prahe a okolí do cca. 30 km.