Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Luboš Oplatek z okresu Třebíč vykonáva kompletnú kovovýrobu. Naše služby, kovovýroba: - klampiarske práce - klampiarske výrobky - zámočníctvo - CNC obrábanie - frézovanie - sústruženie - oceľové konštrukcie Prevádzkareň nájdete na adrese Kocperky 95, Rapotice, okres Třebíč.

E-shop zameraný na kúpeľne - sanitu, kúrenie - ohrev vody a inštalácie. Rekonštrukcia kúpeľní, kúrenie, bytových jadier, vrátane poradenstva, návrhov, realizácia na kľúč.

Projektovanie a inžinierska činnosť. -plynovody -inžinierske siete

Stavebné práce: -inžiniering (engineering) -dodávky stavieb na kľúč -rekonštrukcia, demolácia, adaptácia -stavby pozemné, občianske, priemyselné -rodinné domy-dodávky vrátane projekcie a architektonického riešenia.

Práca, výroba: -truhlárstvo -zákazková výroba -kuchyňa -interiéry -starožitný nábytok.

Výkup a predaj stavebných strojov a mechanizácie Prenájom stavebných strojov

Zaoberá sa predajom a pokládkou podlahových krytín. Realizuje drevené, korkové, vinylové, PVC, kompozitné, plávajúce podlahy a linoleum. Zaistí renováciu podláh, frézovanie, brúsenie a čistenie podláh.

Výroba: - oceľové konštrukcie. Dodávka, montáž: - údržba strojovo technických zariadení a celkov - dodávky náhradných dielov pre technologické zariadenia - rozvody technologických látok pre zemný plyn, vzduch - rozvody pre hydrauliku vzduchotechniky - oceľové konštrukcie dopravných a potrubných mostov, plošín, lávok - rekvalifikácia ...

Firma František Greguš sa už od roku 1994 zaoberá činnosťou v oblasti realizácie zemných, búracích a prípravných prác a cestnej nákladnej dopravy. V rámci nákladnej autodopravy sa zameriavame predovšetkým na prevoz sypkých materiálov a poľnohospodárskych plodín a produktov. Ponúkame napr. jednorazový transport aj dlhodobé zásobovanie väčších ...