Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Naša stavebná firma ponúka komplexné stavebné a remeselné práce. Súčasťou našej činnosti sú napríklad sadrokartonárske a murárske práce, kompletná rekonštrukcia bytových jadier, rekonštrukcia bytov, pokládka obkladov a dlažieb. Ďalej sa zaoberáme napr. stavbou okrasných plotov a múrikov. Pôsobíme predovšetkým v okrese Břeclav.

Činnosť: - vytýčenie hraníc pozemku - zameriavanie budov pre zápis do chotára - rozdeľovanie pozemkov - vyznačenie vecného bremena - zameranie pre projekt - zameranie inžinierskych sietí

Kúpeľňové a kuchynské štúdio. Realizácia interiérov "na kľúč" v oblasti stavebných a stolárskych prác - byty, rodinné domy. rekonštrukcia: - kúpeľne, bytové jadrá, kuchyne. Výroba a montáž: - kuchynské linky - vstavané skrine. Zatepľovanie budov - domov, firiem a iných objektov.

Drevostavby. Návrhy, realizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - novostavby. Výroba: - terasy - altány - pergoly - záhradné stavby.