Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Ako rodinná stavebná firma sa zameriavame na priemyselnú výstavbu - výrobné a skladové haly, železobetónové objekty, administratívne objekty, základy pod stroje a ďalšie. Riadime sa heslom 'staviame na referenciách'. Chceme teda zákazku realizovať tak, aby nás každý zákazník mohol odporučiť ďalším aj v budúcnosti.

Dodávka: - bezpečnostné dvere - bezpečnostné protipožiarne dvere - zámky, kovanie - interiérové dvere.

Firma imca, spol. s. r. o. popredný dodávateľ okien, dverí a roliet európskej značky HOCO.

Spoločnosť T & S Ostrava, s.r.o. sa zaoberá analýzami rizík strojných zariadení a liniek, vrátane priemyselných, ďalej potom projekčnými prácami (EPLAN P8), realizačnými, výrobnými, obchodnými a servisnými službami v profesiách elektro a MaR. Ďalej zabezpečujeme odborné poradenstvo a autorský dozor. Sídlime v meste Klimkovice na adrese 30.apríla ...

Inštalatérske, kúrenárske a zváračské práce.

práca: Benada Drevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na predaj -nábytok na predaj. Fakturačná adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství hostinská činnosť Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Cestná ...