Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj: - záhradné náradie - záhradkárske potreby - záhradný plastový nábytok - potreby pre remeselníkov, domácich majstrov - hadica - hnojivá, zemina.

Poskytovanie servisu a montáže plynových zariadení a vodných kotlov značky Vaillant. Predaj, montáž, servis: -plynové zariadenie -voda, plyn, kúrenie VAILLANT, JUNKERS, BUDERUS, BERETA.

Práca: - maliarske - natieračské - nástreky - tapetárske - sadrokartonárske - podlahárske - upratovacie.

Klampiarske práce. Zámočnícke práce Výroba, montáže, predaj, servis: - ventilátory - vzduchotechnické zariadenia.

Kamenosochárstvo. Zhotovenie a reštaurovanie kamenných prvkov a sôch. Výroba: - rotačné telesá – vázy, urny, kužele. Nápisy na pomník - zlatenie, striebrenie. Osadzovanie obkladov a dlažieb. Profilové práce v pieskovci. Opravy prírodného kameňa. Sústruženie pieskovca a mramoru.

Zastúpenie pre SR. Predaj farieb firmy MACOTA: -akrylátové farby -farby technické: -špeciálne farby na karosérie, hliníkové kolesá -email odolný do 800 ° C -zinkovač za studena -špeciálny email na plastové gumové časti -viacúčelový email -signálne (na označenie parkovísk, ciest, v skladoch) -metalízy ...

Výroba nábytku na zákazku. Bytové štúdio, štúdio zdravého spania Grafické návrhy kuchýň, interiérov, nábytku a kancelárií Expozícia Olomouc: -GLOBUS, Pražská 248/39 tel.:585758007, 777743589 globus@nabytok-holinka.cz Po-Nie 10.00 - 19.00h

Montáže: - obklady, dlažby. Rekonštrukcia: - domy - bytové jadrá - kúpeľne.

Stavebniny. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - murovacie materiály-tehly, základové tvárnice, pórobetón - stropné systémy - spojivá a suché zmesi-vápno, cement, unimalt, malta, lepidlá, omietky - zatepľovacie systémy.

Stavebná firma. Stavebné projekcie. Výstavba: - komplexné stavebné práce - rodinné domy na kľúč. Autorizovaný predajca stavebného stenového systému IZOBLOK.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - prípravky na lepenie autoskiel - autochémia BELYS - prípravky na ochranu povrchov a údržbu - odhrdzovače - mazivá - čističe - brúsne a rezné kotúče RHODIUS, 3M - náradie KRAFTWERK, USAG, KNIPEX.

kúpeľne, rekonštrukcia -pokládka podláh -obklady

Predaj dovezených vín z Francúzska, predaj čadičovej dlažby, kominárstva.

Predaj, e-shop, internetový obchod: - farby, lepidlá, tmely - náradie - aku, elektrické, ručné - pracovné odevy, obuv - ochranné pracovné pomôcky - kotviaca technika - úsporné žiarovky, žiarivky, nabíjačky.

Výroba, dodávka a montáž: - interiérové dvere - bytové zariadenie - obložkové zárubne do stavebných otvorov.

Stavebná činnosť: -novostavby, hrubé stavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy a opravy rodinných domov, bytov, priemyselných stavieb

Ponúkame kompletnú realizáciu striech vrátane rekonštrukcií Vykonávame zatepľovanie šikmých a plochých striech Súčasťou realizácií je aj montáž vetracích turbín, svetlíkov, strešných okien Opravy komínov Klampiarske a pokrývačské práce

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Predaj - vodoinštalačný materiál - vodovodné batérie Vodoinštalačná práca

Naše služby: - vodointalatérske práce - stavebné a dokončovacie práce.

Elektromontážne práce Servis - elektrické zariadenie

Maloobchod, predaj: - stavebný materiál - farby MIPA. Stavebné práce: - zemné a výkopové práce.

Spoločnosť pôsobí na trhu ako výrobca a autor bezdrôtových jednotiek a iných produktov pre bezdrôtové siete a tieto výrobky distribuuje pod značku StraightCore.