Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, montáž, dodávka - Andy: -žalúzie -zhrňovacie dvere -čalúnenie a odhlučnenie dverí -látkové rolety -siete proti hmyzu -vonkajšie rolety -tesnenie okien -renovácia dverí -renovácia vaní smaltom.

Plynoinštalačné, kúrenárske a vodoinštalačné práce. Veľkoobchod a montáž: -kúrenársky a plynoinštalačný materiál -vodoinštalačný materiál -sanita.

Výroba guľatiny a strešných väzníkov na píle

E-shop zameraný na vybavenie pre remeselníkov a priemysel. Ochranné pracovné pomôcky, náradie, regály. Profesionálne poradenstvo a prístup.

Výroba: -zákazková výroba nábytku na mieru -kuchynské linky -kancelárske zostavy -plávajúce podlahy - pokládka a predaj -záhradné pergoly.

Demolácia objektov, zemné práce, výkopové práce, prevoz materiálu, úpravy ciest. Výkopové a stavebné práce - prevoz surovín.

- trafostanice, veľkoodbery - opravy pri poruchách a haváriách - výstavby a montáže trafostaníc, - káblové prípojky - inžinierska činnosť, požiarna ochrana - revízna činnosť - elektro projekty, stavebné projekty - rekonštrukcia, údržba, čistenie - meranie el. energie a kompenzácia - stavebné práce

Belgické lícové tehly a škárovacie hmoty pálená strešná krytina, tehlová dlažba - predaj

Stolárstvo. Zákazková výroba: - predajné stánky - kancelársky nábytok - recepcia.

Stavebná činnosť, firma: - zatepľovanie budov, rodinných domov - rekonštrukcia, modernizácia - výstavba rodinných domov, hospodárskych a priemyselných budov. Sídlo firmy: - Na Šanciach 464/70a, Ostrava - Nová Bělá.

Výroba: - pracovné plošiny - nosiče kontajnerov - hydraulické nákladné žeriavy - hydraulické ruky.

Práca: - stolárske, stolárske. Výroba: - nábytok.

Projekcia: - stavebné - pozemné stavby - elektro - všetkého druhu - vykurovanie. Sídlo firmy: - Konevova 167/92, Ostrava - Hermanica.

Predávame a prenajímame nové aj použité stavebné a cestné stroje značky Volvo, záručný a pozáručný servis po celej SR. Hlavným sortimentom sú nakladače, rýpadlá (bagre), rýpadlo-nakladače (traktorbagre), sklápače, grejdery, valce, finišery a frézy.

Požičovňa - prívesné vozíky - autopríslušenstvo Pneuservis Požičovňa - stavebná technika Požičovňa - záhradná technika

Tesárske práce Klampiarske práce Strechy na kľúč

Elektroinštalačné práce - revízia Hromozvody - revízia

Výroba - umelý kameň - hroby - parapety - schody - kamenné náhrobky a pomníky - nápisy sekané a pieskované, alebo plastickéopracovanie - prírodný kameň Predaj - hroby - keramické fotografie - antikorové doplnky - doplnky kríža, svietniky a vázy, svietidlá výroba - hroby - žulové dosky na ...

Servis a revízia - plynové spotrebiče a kotly Servis a revízia - bojlery

Vykonávanie: - murárske práce - obklady a obkladačské práce - ďalších stavebných prác.

Práca: - maliarske - natieračské.

Zámočníctvo. Kovoobrábanie: -lisovanie -frézovanie -vŕtanie -sústruženie.