Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Združenie inštalatérov Servis voda, kúrenie, plyn.

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo

Maliarske práce Tapetovanie Výmena - dvere Drobné murárske práce

Práca: -zememeračské, -geodetické.

Suroviny a technológie pre : -keramiku, technickú keramiku, porcelán, špeciálnu keramiku -plasty -metalurgiu -papierenské výrobky(baryt, krieda, mastenec, sľuda, vápenec) -stavebná chémia a farby: -titánová bieloba -nátery s bariérovými plnivami -omietkoviny a štrky -samonivelačné podlahy -náhrada azbestu -zlepšenie ...

Zámočníctvo. Predaj, montáž, servis: -vráta -schody -mreže -ploty.

Stavebná firma: - podkrovné vstavby - zateplenie - minerálne podhľady - montáž plastových okien, dverí - plávajúce podlahy - montáž sadrokartónu

Práca: - maliarske - lakovnícke - natieračské.

Izolatérstvo. Ochranné nátery striech panelových a bytových domov, terás aj garáží. Odborné poradenstvo v oblasti izolácie stavieb.

Podlahy na kľúč. Podlahárske (kladačské) práce: -príprava podkladu -pokladanie kobercov -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená drevená podlaha. Dokončovacie práce: -sponkovanie -montáž prechodových a osvetľovacích líšt -soklovanie schodov -pastovanie PVC a marmolea.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj a montáž: - svietidlá - osvetlenie - svetelné zdroje - halogénové systémy - žiarivkové systémy - pohľadové svietidlá - vonkajšie a ďalšie.

Elmark Maršal a syn Dodávky a montáž: -elektromontážne práce, -elektroinštalačné práce.

Sme profesionálnou multidisciplinárnou firmou so sídlom v Prahe, zaisťujúcou kvalitné štandardizované služby mesta. Efektivita našej práce spočíva predovšetkým v nasadení skúsených ľudí, ktorí dokážu pracovať v tíme a poznajú súčasné aj osvedčené postupy a technológie zo svojho odboru a odborov príbuzných. Nie je pre nás problémom zrealizovať ...

Pokrývačstvo, tesárstvo Murárstvo

Výškové práce. Práce vykonávame pomocou horolezeckej techniky. -opravy fasád, zatepľovanie, štuk, -nátery fasád, striech, odkvapov, drevených prvkov, -opravy striech, komínov, rôzne búracie práce, -demolácie a ďalšie búracie práce atď.

Havarijná služba Elektroinštalácia Zabezpečenie objektov Automatické brány Elektrikárske práce ako napr. opravy a výmeny ističov, rekonštrukcia elektrických rozvodov.

Zatepľovanie fasád rodinných a panelových domov. Výstavba: - rodinné domy Rekonštrukcia: - byty. Klampiarske práce.

Stolárske práce. Zákazková výroba: - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - bytový nábytok (skrine, postele, spálne, detské izby, ...).

Výroba, predaj, dodávka a montáž - detské drevené chatky Stolárske práce Výroba, predaj, dodávka a montáž - kuchyňa Predaj, dodávka a montáž - nábytok na vybavenie kancelárií Výroba - nábytok na vybavenie kancelárií Výroba, predaj, dodávka a montáž - nábytok do škôlok a škôl Predaj, dodávka a ...

Výroba bukovej škárovky -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb